Помош! - ми треба одредено дело/проект...

• Креатор на темата Креатор на темата mUv@ ThE DoGg
  • Време на започнување Време на започнување
abe ne da zavisam jas fintava e sto ne me bivat za sotavi takvi raboti ian4e znam za angliski al;i utre se cekat otcenkata ke pokazi za sto sum napisal..poz

И мене па почетокот ми беше тешко да пишувам домашни по англиски ама постојано се трудев на некој начин да ги напишам и сега немам гајле.

abe ne da zavisam jas fintava e sto ne me bivat za sotavi takvi raboti ian4e znam za angliski al;i utre se cekat otcenkata ke pokazi za sto sum napisal..poz

Во иднина Ѓоко Таневски консултирај го за состави по англиски.

Кога сме кај англискиот,да ве прашам и замолам нешто.
Знам дека оваа тема не е за такви работи,но не знам каде да напишам.

Дали некој може да ми напише состав(кој подоцна треба да се искористи да се направи проект на Пауер Поинт) на англиски,за ,,Зголемување на свеста,,?

Ама некој што се разбирам ептен,не ми треба фушарски.
Фала однапред.

Значи вака. Ми треба мал пример да видам како изгледа филмско сценарио. Осмо одделение сум, и треба да напишам филмско сценарио. Значи примерот нема да го користам во мојата домашна работа, туку само како пример да ме упати како тоа треба да изгледа.

Фала! :)

http://www.imsdb.com/ еве тука ги имаш скрпитите од сите филмови снимени досега па и тек што ке се снимат :smir:

Има некоја интернет книжара освен таа на три ...имаше една книжарница.мк ама ја избришаа мислам или не им е платен доменот

Пооомоош

Дали може некој да ми ја прати поемата ,,Скендербег’’... не успеав да ја најдам, а треба да ја обработуваме во школо...
ви благодарам однапред
поздрав

Кога го здогледав насловов на темава мислев дека се пораѓаш или некој друг итен случај а тоа да ти било...поема. Инаку не можам да ти помогнам провери на википедија , гоогле.

Кога го здогледав насловов на темава мислев дека се пораѓаш или некој друг итен случај а тоа да ти било...поема. Инаку не можам да ти помогнам провери на википедија , гоогле.
hahahah...
nema na google,vikipedija za zal...

По библиотекиве мора да ја има.

Чекај, уствари што беше тоа библиотека? :nesum:

Ај ако може некој да ми најде состав за крпен живот и нешто за улица, благодарам однапред

Нешто помош за овие теми:
Животот и делото на Св. Кирил и Методиј
Значење на дејноста на Св. Климент Охридски
Значењето на дејноста на Св. Кирил и Св. Методиј
Значењето на трактатот “О, писменех”
Панонските Легенди: Најцелосен извор за животот на браќата Кирил и Методиј

Нешто помош за овие теми:
Значење на дејноста на Св. Климент Охридски
Значењето на дејноста на Св. Кирил и Св. Методиј