Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
zosto koga igram mafia 2 mi se iskjuci i se pojavi onaa close the program

Излезе SimCity Razor 1911 имам проблем како и многу други што гледам на интернет со црн екран на уклучање се гледа само стрелката, има некој решение како да се поправи?
Онлајн верзијата ја уклучав без проблем и фураше на Hight.

Момци има ли некој искуство со Windows 8, како е за гејмање?
Моментално сум на 7мица и не е баш сјајно на CS GO, слушнав муабет дека 8мицата повлеквиТ многу помалце од компјутерот за разлика од 7мицата и дека се подобрува фпс на некои игри. :)

Дали некој ја играл или ја игра METRO 2033 на PS3..?
Кај мене се случува чудна работа... Ја ставам на PS3 и кога ја пуштам бара некоја инсталација...ОК... Се инсталира и играта автоматски се пушта, може да се игра без проблем, но кога ќе ја исклучам и нареден пат кога ќе сакам да ја играм, веќе не се пушта... Несака за жива глава, само стои црн екран... Ја избришав, ја преинсталирав, пак се пушти и пак од почеток бидејќи сејфовите не сакаше да ги препознае...и пак се играше, се додека не ја искључив и пак да ја пуштам пак несака... Имал ли некој ваков проблем со оваа игра...? Прашувам за играва за PS3, а не за PC...
Ако некој го знае проблемот и го решил би го замолил да ми го каже...

Имам "AMD Radeon" HD 7500M/7600M Series и Intel HD Graphics 3000 (2 GB e графичката картица) сакам да прашам што софтвер и кои драјвери да ги инсталирам, за гејминг...Фала многу :D

Од вчера се обидувам да ја инсталирам играва со тие crack-ови и пак неможам да ја пуштам.
Дали некој знае како се инсталира нека кажува побрзо зошто ке го фрлам лап топов низ прозор :pos: .. Ја имам главната The Sims 3 и неколку Expansion Packs.
Ајде ве молам за помош ако може со тоа crack-овите чекор по чекор што да правам.

фала на помош, но јас знам за првиот дел како да го инсталирам него ме бунат овие Expansions Packs незнам што да правам за да се пушти играта после со нив

фала на помош, но јас знам за првиот дел како да го инсталирам него ме бунат овие Expansions Packs незнам што да правам за да се пушти играта после со нив

otvori sajtot od kaj gi simna torentive, obicno pisuva kako..

^^ и нека ги читне коментарите , обично веднаш ги пријавуваат проблемите па можеби и ќе му помогне при натамошен проблем ....

Лаунчерот знае да прави апдејт па затоа краковите не ти работат зашто се стари за постари верзии. Види доле кога ќе го отвориш која верзија ти е на Симс и барај крак на гугл. Ако ти е некоја од овие верзии 1.67.2/2.0.86/3.0.38/4.0.87/5.0.44/6.0.81/7.0.55/8.0.152/9.0.73/10.0.96/11.0.84/12.0.273/13.0.62/14.0.48/15.0.135/16.0.136/17.0.77/18.0.126 (најнови апдејти) пиши на гугл The Sims 3 Ultimate Fix! симни го и следи ги упатствата и нема да имаш проблем. Исто така направи апдејт на графичката.
Ако неможеш да се снајдеш пиши по ПП ќе ти објасам поубаво зашто ја инсталирав пред некој ден.

Нешо мислење за играва ваше ако ја имате пробано ,се мислам да ја симнам ?! :)

[DOUBLEPOST=1399219117][/DOUBLEPOST]
Имам "AMD Radeon" HD 7500M/7600M Series и Intel HD Graphics 3000 (2 GB e графичката картица) сакам да прашам што софтвер и кои драјвери да ги инсталирам, за гејминг...Фала многу :D
симни си диретно од AMD страната драјвер за графичката , си има посебно програмче кои ти тестира шо графичка имаш и ќе ти симне без проблем соодветен драјвер , или пак да не одиш цела процедура симни си го програмот DriverUpdate , ти бара се потребно најнов драјвер :D http://www.driverupdate.net/ :D оди десно

Последно уредено:
Пред некој ден ја симнав serius sam 3 B.F.E.Сред играње екранот станува црн односно ја губи сликата ама во позадина играта работи.Морам да го стиснам desktop -копчето на тастатура за да се врати на нормала.По краток период пак истото.Има некој совет за овој пробем.Можеби графичка или нешто другo.Прво мислев дека е од играта па затоа се ставив на low.

Да прашам нешо, шо мислите вие XBOX 360 или PS3? Планирам да земам, пиратерија ќе играм секако. Па да прашам шо мислите дека е боље и дали има некој искуство со двете конзоли?

Препораки за добри FPS игри? Во сегашноста, Авганистан, Ирак, такви некои, без роботи и невидливи одела и такви некои срања :D
Call of Duty 4, Modern Warfare 2, Homefront, нешто од тој тип...

Еве ми ја конфигурацијата, прилично е стара, така да предлагајте нешто што не бара многу. Фала. :icon_mrgr:

1DhdYqA.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom