Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Aj nekoj neka predlozi nekoja igra od tipot na Age of Empires ama po nova
--- надополнето: 13 април 2013 во 19:33 ---
Aj nekoj neka predlozi nekoja igra od tipot na Age of Empires ama po nova

Играв Need for speed the run со genesis гамепад и на почеток на рка сеу ред стискам на А се пуште нитро ама после 2-3 минути нејке да се упалува нитро кога стискам и после некој 1-2 се пушта само дур не се потроши и се дешава на кривини нитрото дами гори

Дечки, имам чипуван Х-Бокс, дали и како можам да си ги режам сам игрите од дома...

пробај ова
http://www.se7ensins.com/forums/threads/tut-how-to-correctly-burn-xgd3-games.798973/

јас немам искуство со ова така да најбоље би можеле да ти кажат Mac)) или -={K-O-R-U-N}=- или некој

Ми објасни Донев на ПП, па ќе пробам вечер со тоа, али ако има и уште некој совет, нека ми пише на ПП слободно !!

Луѓе знае некој што е разлика помеѓу blackbox и reloaded.И која верзија е подобра за игриве да ги симнувам?
Конкретно се работи за Far Cry 3
Исто така ме интересира што е ова UPLAY?

Луѓе знае некој што е разлика помеѓу blackbox и reloaded.И која верзија е подобра за игриве да ги симнувам?
Конкретно се работи за Far Cry 3
Исто така ме интересира што е ова UPLAY?

blackbox e верзија само со англиски јазик а релодед е со сите јазици што си е играта

Дечки абе ај ако може некој нека ми каже за оваа играва што е со херои што вадат луѓево па ги продаваат и сл... за која игра се работи поточно и што е потребно да се направи за да се започне со истата? :):):):);)

Дечки абе ај ако може некој нека ми каже за оваа играва што е со херои што вадат луѓево па ги продаваат и сл... за која игра се работи поточно и што е потребно да се направи за да се започне со истата? :):):):);)

Conquer?

Imam problemi so far cry 3: Blood dragon. Ja imam reloaded verzijata, go koristam reloaded krakot, ama sekogas koga ja pustam dobivam nekakov error code 2 i mi bara preinstaliranje.

ja simnav Assassin's Creed 2 ja instalirav igrata, no nemozam da pocnam da ja igram, nesto dojde na UPlay se registrirav no bara nekoj kod, kako moze da pocnam da ja igram?

Back
На врв Bottom