Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Aj nekoj neka predlozi nekoja igra od tipot na Age of Empires ama po nova
--- надополнето: 13 април 2013 во 19:33 ---
Aj nekoj neka predlozi nekoja igra od tipot na Age of Empires ama po nova

Играв Need for speed the run со genesis гамепад и на почеток на рка сеу ред стискам на А се пуште нитро ама после 2-3 минути нејке да се упалува нитро кога стискам и после некој 1-2 се пушта само дур не се потроши и се дешава на кривини нитрото дами гори

Дечки, имам чипуван Х-Бокс, дали и како можам да си ги режам сам игрите од дома...

пробај ова
http://www.se7ensins.com/forums/threads/tut-how-to-correctly-burn-xgd3-games.798973/

јас немам искуство со ова така да најбоље би можеле да ти кажат Mac)) или -={K-O-R-U-N}=- или некој

Ми објасни Донев на ПП, па ќе пробам вечер со тоа, али ако има и уште некој совет, нека ми пише на ПП слободно !!

Луѓе знае некој што е разлика помеѓу blackbox и reloaded.И која верзија е подобра за игриве да ги симнувам?
Конкретно се работи за Far Cry 3
Исто така ме интересира што е ова UPLAY?

Луѓе знае некој што е разлика помеѓу blackbox и reloaded.И која верзија е подобра за игриве да ги симнувам?
Конкретно се работи за Far Cry 3
Исто така ме интересира што е ова UPLAY?

blackbox e верзија само со англиски јазик а релодед е со сите јазици што си е играта

Дечки абе ај ако може некој нека ми каже за оваа играва што е со херои што вадат луѓево па ги продаваат и сл... за која игра се работи поточно и што е потребно да се направи за да се започне со истата? :):):):);)

Дечки абе ај ако може некој нека ми каже за оваа играва што е со херои што вадат луѓево па ги продаваат и сл... за која игра се работи поточно и што е потребно да се направи за да се започне со истата? :):):):);)

Conquer?

Imam problemi so far cry 3: Blood dragon. Ja imam reloaded verzijata, go koristam reloaded krakot, ama sekogas koga ja pustam dobivam nekakov error code 2 i mi bara preinstaliranje.

ja simnav Assassin's Creed 2 ja instalirav igrata, no nemozam da pocnam da ja igram, nesto dojde na UPlay se registrirav no bara nekoj kod, kako moze da pocnam da ja igram?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom