-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Малку си контрадикторен пак, велиш нејќеш пари сакаш добро оружје, па ако се даваа толку добри и јаки оружја ќе беше ли интересно?
За да си направиш оружје сам прво треба да пукаш смитинг левели а за тоа треба пари, и башка тоа ти треба и метал и сите други работи, знаеш барем
И да, мора да признаеме дека Скајрим и не е баш игра за едно седнување и превртување, филингот е на ден по 2-3 квеста, малце маркет, комуникација- заебанција и такајас на пример вака многу уживам иако и јас ја превртив скоро цела за кратко време
![]()
Пример: За да најдам добро оружје, треба да поминам 2-3 поврзани квеста, барем малку потешки од понудените, и за награда да добијам нешто што не можам сам да го крафтам, да вреди. Смитинг левели се прават 100 за 30 мин со тие најевтините ножиња или како и да беше, собираш после матерјал за правење армори и оружја и цела игра не ги мењаш, не можат да те убијат, не вреди ништо што ќе најдеш (а не се наоѓа ништо) и така

Ти викам, 180 саати изиграв, 100% поминав од понуденото, незадоволен.

јас на пример вака многу уживам иако и јас ја превртив скоро цела за кратко време
да ако имаш кеш 100 000 или да имаш се шо е потребно да сковаш многу орушје, не дека неможи наеднаш ама ти треба доста играње за да го собериш сето то, значи па ќе речам ако седниш во една недела да ја испукаш цела нормално дека нема да ти биди интересно.
остај то да те прашам сеа нешто друго, баш сеа ја симнав Драгонбор, ја инсталирав, го префрлив кракот се е ок, ја пуштам и ми се префрла на Скајрим со сите сејфови?