Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Абе кај мене кузнет шо се деси,на 7 ја играм ич не замрзвит сликата,само крак копирам и нипто др,до пред некое време замрзвеше ама сега господ знет шо и стана на графичката.

Прееска играв Tom Clancy's Splinter Cell : Double Agent и снема струја и компјутерот се искл, потоа пак го укл, да ја стартувам играта и ми вика Crash: Can't spawn Sam , please check if theres enough space in EchelonPlayerStart... :toe:

Ја симнав "The Saboteur", го коприам кракот и се како што треба, ја уклучувам, прво нешто што се појавува е лоадингот... чекам 1,2,3 минути, отидов до веце и се враќам глеам у монитор уште стои на лоадинг!??!?!
20 мин. лоадинг праи, шо е работава дали знаете, тие што ја имате играно како ви успеало?
Да не имаш ATI графичка?

Бидејќи играта ич не се сака со нив, па симни си најнови драјвери и пробај. :)
Не е до драјверот, до играта е. Има пач за играта. И ако е постар драјверот, стави нов за секој случај.
Тоа едно, друго, играта има проблем со било какви 4 јадрени процесори. На линкот погоре исто има решение и за ова.

Добро бе , знае ли некој да помогне или никој не ја играл battlefield bad company 2 multiplayer...??? Кај да го најдам тој serial key што го бара за multiplayer...???

Да не имаш ATI графичка?

Бидејќи играта ич не се сака со нив, па симни си најнови драјвери и пробај. :)

иам Енвидиа Џифорс :toe:

Не е до драјверот, до играта е. Има пач за играта. И ако е постар драјверот, стави нов за секој случај.
Тоа едно, друго, играта има проблем со било какви 4 јадрени процесори. На линкот погоре исто има решение и за ова.

кварткор проблеми има?
фала у секој случај ќе пробам да ја фиксирам.

Koa igram NBA 2K10 MI SE ISKLUCUVA KOMPJUTEROT, staviv na pomala rezolucija i pak mi se gasi posle 5 minuti igranje. Dosega mi se slucilo samo na FIFA 2010 u 50 igranja ednas da mi se izgasi taka. POMOSSSSS koj znae sto e rabota/???

Ако можит модот за гта сан андреас да имат пат над небо,нз како да објаснам,немат никој на патот,го имав тој мод ама не знам кај ми е ми се избриша.

Ако може детални инструкции за инсталиранје на ГТА 4.

Се бришат сејфките ако ставам пач на Пес 10 ? :)
Ако не пуштете по пп некој со нормални имиња на клубови и трансфери во др лиги (become a legend ) :)

Кога ја стартував GTA IV преку Rockstar Social Club се појави следниот ерор:
"Application Failed to start"
Користам Windows 7 64bit и ги исполнувам минималните конфигурациски побарувања.

Спуштив War craft III ROH i Warcraft III Frozen throne..Ја инсталирав првава ОБИЧНАТА верзија све добро работи кракот работи,сеа ја инсталирав вторава и забележав нема крак спуштив крак ама ми прае проблем:Тhe orginal 570 could not be located in the dynamic link library storm.dll. Знае некој како да го решам проблемов??????

сакам да инсталирам пач за пес10 гледав туторијал и вика еден фајл да го ставам во konami-> save...
Кај мене нема такво нешто...

Кој ке ми ја најде Bonkheads добива зеленко од мене :smir:.

Извинете за дуплиот пост. Ја најдов играта, ама користам Win 7 и графиката е мн. лоша ( да, стара е играта.. ама не беше толку лоша ). Пробав и во Compatibilty mode. Што да правам сеа?

Untitled.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom