Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Спуштив War craft III ROH i Warcraft III Frozen throne..Ја инсталирав првава ОБИЧНАТА верзија све добро работи кракот работи,сеа ја инсталирав вторава и забележав нема крак спуштив крак ама ми прае проблем:Тhe orginal 570 could not be located in the dynamic link library storm.dll. Знае некој како да го решам проблемов??????

Има некој на форумов што се разбира во ова или џабе е темава????

Има некој на форумов што се разбира во ова или џабе е темава????

А кракот за која верзија ти е? Не е само една Frozen Throne, имаш пример 2.0, 2.1, 2.Х такви бројки. Најди најнов пач, инсталирај го, после најди крак за тој пач, стави го и толку.

А кракот за која верзија ти е? Не е само една Frozen Throne, имаш пример 2.0, 2.1, 2.Х такви бројки. Најди најнов пач, инсталирај го, после најди крак за тој пач, стави го и толку.

Го имам 1.0.20.6048 е ама пак ми прае проблем 3 пача сменив ништо..

Која НФС може да се игра преку хамачи??? со другари да повозиме малце:vozbud:

вака сеа инсталирам Гта Вајс Сити .. и флевам одам њу гејм и се убаво си почнува и после знаете иде кола и са паркира во тој сокакот и толку ..Застанува. Но оние веснициве и др работи шо е све се мрда колава свети ..да не треба да почекам подолго време или...Ве молам зааа одговор!!

Stignal li nekoj na Prince of persia: The forgotten sands do zatvorot. Stigam do tamu i posle se zatvaram. Ne mozam da izlezam. Toa kopceto na podot ne raboti. Dva sata setam i nisto. Ako nekoj znae odma neka mi kaze.

--- надополнето ---

http://guides.ign.com/guides/55080/page_16.html samo sto go gledav klipot i izgleda tie sto ja kupile igrata nemaat takov problem. Ako nekoj ja ima kupeno moze da mi prati auto save ako ima odprilika od tamu.

Stignal li nekoj na Prince of persia: The forgotten sands do zatvorot. Stigam do tamu i posle se zatvaram. Ne mozam da izlezam. Toa kopceto na podot ne raboti. Dva sata setam i nisto. Ako nekoj znae odma neka mi kaze.

--- надополнето ---

http://guides.ign.com/guides/55080/page_16.html samo sto go gledav klipot i izgleda tie sto ja kupile igrata nemaat takov problem. Ako nekoj ja ima kupeno moze da mi prati auto save ako ima odprilika od tamu.

Пробај смени ја тезината на играта, и види дали ке поминеш, а ако нејке ни така мислам дека излезе CRACKFIX, види дали со тоа ќе работи

Да знаете случајно дали може да се игра ПЕС10 на пц за двајца?
Имам само еден џојстик... дали може со еден џојстик и тестатура?

Нормално дека може. Приклучи го џојстикот во PC и намести си контроли во Settings. Уклучи ја играта и си местиш натпревар и со тастатура идеш лево со џојстикот бираш десно ( во зависност од тоа како ќе играте ) и уживај. :smir:

Кога ќе го местис џојстикот треба да го наместис во сеттингс како контролер два. Ако го наместиш како контролер 1 ке не мозес да играс со двете. Намести го како контролер 2 и намести си командите.

Кога ќе го местис џојстикот треба да го наместис во сеттингс како контролер два. Ако го наместиш како контролер 1 ке не мозес да играс со двете. Намести го како контролер 2 и намести си командите.

Фала брат! :)

КОга ја уклучувам фифа 2009 и одат Play match ми се појавува проблем,еден другар ми рече дека требало некој крак да се слегне

Oops! It appears that your version of FIFA 09 has not been properly autheinticated.You can get a version of FIFA 09 that can be authenticated from EASTORE.COM If you believe you have received this message in error,please contact Customer Service.

абе да не знај некој во Битола да флешова psp, поточно psp 1000 и отприлика колку пари се движи таја услуга :) ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom