Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Исто е и со алтернативнава верзија, ако се логираш со исто име и лозинка, ќе продолжи играта каде што си застанал.

Да да, во право си, ама сакав да кажам дека не се логира на интернет и на некој од серверите да ги прати сејвовите

Дали знае некој ја инсталирав gta stories... ама штом дојде до плавиот амблем на rockstar играта се гаси иначе користам windows 7 home premium 64 biten

Да да, во право си, ама сакав да кажам дека не се логира на интернет и на некој од серверите да ги прати сејвовите

Точно, туку локално ги зачувува фајловите, претпоставувам. Мене двапати ми даде грешка дека не успеал launcher-от да ги симне зачуваните фајлови, ама сепак можев да продолжам да играм од каде што застанав, така да...

Ми треба помош околу ГТА-ва шо излезе новава.
Се мести нешо во регистри ама не ми иде баш нај нај.

Дали некој ја симнал, и ако ја симнал што како ја правел.

Ми треба помош околу ГТА-ва шо излезе новава.
Се мести нешо во регистри ама не ми иде баш нај нај.

Дали некој ја симнал, и ако ја симнал што како ја правел.

16909312.jpg

Дали кај тоа Инстал... треба да го копирам местото каде што е екстрактирана играта, односно кај мене е следново

D:\Program Files\gta iv episodes from liberty city\EFLC

Пошо мене тоа малце ми е чудно

И доколку е така, пробав да пуштам според тоа кај што вика ама ми бара код за активација.
ја кракирав и пак бара.

Каде ми грешката или што сум забораивл?

Дали кај тоа Инстал... треба да го копирам местото каде што е екстрактирана играта, односно кај мене е следново

D:\Program Files\gta iv episodes from liberty city\EFLC

Пошо мене тоа малце ми е чудно

И доколку е така, пробав да пуштам според тоа кај што вика ама ми бара код за активација.
ја кракирав и пак бара.

Каде ми грешката или што сум забораивл?

Симната е играва преку Steam, да не кажам "украдена". Затоа каде што ти е екстрактирана играта, тоа го поставуваш како вредност преку Regedit. А доколку си ја "кракирал", како што велиш, тогаш би требало да ти работи. Нема дополнителни упатства игрицава.

Значи имам проблем!
Ја инсталирав assassins creed 2 ја играв без проблем,стигнав до мисијата со карневалот! Ми снема струја,и ми се исклучи компјутерот! Кога дојде струја и кога ја пуштив асасинс крид немав ниту еден Save Game во лоад-менито на играта и морав да ја почнам играта одново!
Ме интересира дали има некој начин како да си го повратам мојот save game,и дали може воопшто да се download-ира save game за assassins creed 2 доколку неможе да го повратам мојот?
Или ќе морам пак одново да ја играм? :nesvest:

Друже ти имаш проблем со сејфовите, но ќе те молам да ми кажеш КАКО ЈА ПУШТИ ИГРАВА...??? Јас се утепав од мачење и ништо... Помогни...:smir:

Друже ти имаш проблем со сејфовите, но ќе те молам да ми кажеш КАКО ЈА ПУШТИ ИГРАВА...??? Јас се утепав од мачење и ништо... Помогни...:smir:

Save games си повратив :wink:
Инаку за инстал. на играта провери си inbox :D

Како да ја зголемам играва на цел екран? Се си е ок кога ја пуштам, али одеднаш ќе се смали вака екранот. Копчето за maximize во десниот ќош горе не работи.

21823243.jpg

Ако некој знае, нека помогне. Фала.

Како да ја зголемам играва на цел екран? Се си е ок кога ја пуштам, али одеднаш ќе се смали вака екранот. Копчето за maximize во десниот ќош горе не работи.

21823243.jpg

Ако некој знае, нека помогне. Фала.

Кај мене вака беше кога ке ја пуштев на dx10 да ја играм,а на 9 ок си беше све.

Си пробал ли во Опциите на играта Resolution, Graphics, Gameplay ? Треба да ти пишва мислам open game as Window mode или play game as Window mode и ако е обележано одстрани го :toe: на повеќе игри така е, би требали и за Assasin да е така.

Фала ви на одговорите, се среди со ALT + Enter. Е сеа, има три икони за уклучување на игрите: AssassinsCreed_Dx9, AssassinsCreed_Dx10 i AssassinsCreed_Game. Али јас имам DirectX 11 графичка. Од каде да ја упалувам играта, или нема везе тоа?

Фала ви на одговорите, се среди со ALT + Enter. Е сеа, има три икони за уклучување на игрите: AssassinsCreed_Dx9, AssassinsCreed_Dx10 i AssassinsCreed_Game. Али јас имам DirectX 11 графичка. Од каде да ја упалувам играта, или нема везе тоа?

AssassinsCreed_Game, од тука играта сама одредува од каде да се подигне

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom