Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто кога сакам да ја додадам L4D2 преку xfire ми тражи steam.exe ??
Одам на manual detection.. избирам каде ми е инсталирана играта и ми вика дека нема stream.exe . Знам дека ми треба стим, ама нема ли некое чаре??

Ве учат англиски во школо, или слабо?

Тоа што си го прочитал важи само за четиријадрени процесори. Твојот е далеку од четиријадрен.

E па бате го спуштив пачот ама пак ми замрзвит играва,исто ко без пач,го одштиклирав едниот процесор и работаше само шо сецкаше малце..

Спуштив игра (NBA)
.gbi фајл, со ,,DAEMON Tools,, само пробам да ја сними, неможе. Со што друго да пробам? :$

На сони2 може ли да се стават нови топки,копачки итн. на пес10 некако

[zEUs];3452254 напиша:
Спуштив игра (NBA)
.gbi фајл, со ,,DAEMON Tools,, само пробам да ја сними, неможе. Со што друго да пробам? :$

Пробај со MagicISO...би требало да ти помогне! ;)

На сони2 може ли да се стават нови топки,копачки итн. на пес10 некако

Мислам дека не можиш. Или евентуално да најдеш торент од играта на нет кој ќе ги има тие топки,копачки:smir:

Сакам да поделам игра од 7гб на две цедина,и кога ке ја инсталирам да ми барат цд1 па цд2.Ако имат некоја програмата таква дај кажејтеми само да не е сплитер фајлс.

[zEUs];3455590 напиша:
Брат пробав со ова првиот пут, не може.
До мене е, толку сум тален или што е? :S

Требаше да работи со MagicIso...ти по оваа постапка се држеше?

Steps:
1. Run MagicISO
2. click "file"->"open"
3. Choose gbi file.
4. Click open button.

Ако не сака пак,пробај со GBurner
Steps:
1. Run gBurner
2. Click "file"->"open"
3. Choose gbi file
4. Click open button

Abe posle tolku godini pak sakam da ja igram Alexander od Ubisoft so bese, ama koga ke ja instaliram igrava (ja turnav preku torrent pred nekoja nedela) mi veli vopyl.dll library could not load ili nesto slicno bese...... znae nekoj nekoe resenie?

Како да го сменим скинот на FM2010 ?

Спуштив еден и сеа не знам како да го стаам у играта .. :nesum:

Вака сеа ја симнав Warhammer Dawn of War II Chaos Rising си уклучуе играта ама кога одам да играм и ми пишува да си направам акаунт правам акаунт и после ми бара продукт кеи дај помагајте ако можете :tapp::tapp:

Вака сеа ја симнав Warhammer Dawn of War II Chaos Rising си уклучуе играта ама кога одам да играм и ми пишува да си направам акаунт правам акаунт и после ми бара продукт кеи дај помагајте ако можете :tapp::tapp:

Не ти е оргинал. Или купи си ја или крак.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom