Помош и совети

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Исто е и со алтернативнава верзија, ако се логираш со исто име и лозинка, ќе продолжи играта каде што си застанал.
Да да, во право си, ама сакав да кажам дека не се логира на интернет и на некој од серверите да ги прати сејвовите

Член од
17 март 2007
Мислења
92
Поени од реакции
3
Дали знае некој ја инсталирав gta stories... ама штом дојде до плавиот амблем на rockstar играта се гаси иначе користам windows 7 home premium 64 biten

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Да да, во право си, ама сакав да кажам дека не се логира на интернет и на некој од серверите да ги прати сејвовите
Точно, туку локално ги зачувува фајловите, претпоставувам. Мене двапати ми даде грешка дека не успеал launcher-от да ги симне зачуваните фајлови, ама сепак можев да продолжам да играм од каде што застанав, така да...

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Ми треба помош околу ГТА-ва шо излезе новава.
Се мести нешо во регистри ама не ми иде баш нај нај.

Дали некој ја симнал, и ако ја симнал што како ја правел.

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Ми треба помош околу ГТА-ва шо излезе новава.
Се мести нешо во регистри ама не ми иде баш нај нај.

Дали некој ја симнал, и ако ја симнал што како ја правел.

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.044
Поени од реакции
6.071
Дали кај тоа Инстал... треба да го копирам местото каде што е екстрактирана играта, односно кај мене е следново

D:\Program Files\gta iv episodes from liberty city\EFLC

Пошо мене тоа малце ми е чудно

И доколку е така, пробав да пуштам според тоа кај што вика ама ми бара код за активација.
ја кракирав и пак бара.

Каде ми грешката или што сум забораивл?

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
Дали кај тоа Инстал... треба да го копирам местото каде што е екстрактирана играта, односно кај мене е следново

D:\Program Files\gta iv episodes from liberty city\EFLC

Пошо мене тоа малце ми е чудно

И доколку е така, пробав да пуштам според тоа кај што вика ама ми бара код за активација.
ја кракирав и пак бара.

Каде ми грешката или што сум забораивл?
Симната е играва преку Steam, да не кажам "украдена". Затоа каде што ти е екстрактирана играта, тоа го поставуваш како вредност преку Regedit. А доколку си ја "кракирал", како што велиш, тогаш би требало да ти работи. Нема дополнителни упатства игрицава.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Значи имам проблем!
Ја инсталирав assassins creed 2 ја играв без проблем,стигнав до мисијата со карневалот! Ми снема струја,и ми се исклучи компјутерот! Кога дојде струја и кога ја пуштив асасинс крид немав ниту еден Save Game во лоад-менито на играта и морав да ја почнам играта одново!
Ме интересира дали има некој начин како да си го повратам мојот save game,и дали може воопшто да се download-ира save game за assassins creed 2 доколку неможе да го повратам мојот?
Или ќе морам пак одново да ја играм? :nesvest:
Друже ти имаш проблем со сејфовите, но ќе те молам да ми кажеш КАКО ЈА ПУШТИ ИГРАВА...??? Јас се утепав од мачење и ништо... Помогни...:smir:

H

-HRO

Гостин
Друже ти имаш проблем со сејфовите, но ќе те молам да ми кажеш КАКО ЈА ПУШТИ ИГРАВА...??? Јас се утепав од мачење и ништо... Помогни...:smir:
Save games си повратив :wink:
Инаку за инстал. на играта провери си inbox :D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Како да ја зголемам играва на цел екран? Се си е ок кога ја пуштам, али одеднаш ќе се смали вака екранот. Копчето за maximize во десниот ќош горе не работи.

Ако некој знае, нека помогне. Фала.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Како да ја зголемам играва на цел екран? Се си е ок кога ја пуштам, али одеднаш ќе се смали вака екранот. Копчето за maximize во десниот ќош горе не работи.

Ако некој знае, нека помогне. Фала.
Кај мене вака беше кога ке ја пуштев на dx10 да ја играм,а на 9 ок си беше све.

Член од
6 септември 2008
Мислења
1.049
Поени од реакции
367
Си пробал ли во Опциите на играта Resolution, Graphics, Gameplay ? Треба да ти пишва мислам open game as Window mode или play game as Window mode и ако е обележано одстрани го :toe: на повеќе игри така е, би требали и за Assasin да е така.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Фала ви на одговорите, се среди со ALT + Enter. Е сеа, има три икони за уклучување на игрите: AssassinsCreed_Dx9, AssassinsCreed_Dx10 i AssassinsCreed_Game. Али јас имам DirectX 11 графичка. Од каде да ја упалувам играта, или нема везе тоа?

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Фала ви на одговорите, се среди со ALT + Enter. Е сеа, има три икони за уклучување на игрите: AssassinsCreed_Dx9, AssassinsCreed_Dx10 i AssassinsCreed_Game. Али јас имам DirectX 11 графичка. Од каде да ја упалувам играта, или нема везе тоа?
AssassinsCreed_Game, од тука играта сама одредува од каде да се подигне

Kajgana Shop

На врв Bottom