Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ја игра Batman Arkham Asylum ??? или ја има превртено ???

Кој ја игра Batman Arkham Asylum ??? или ја има превртено ???

Играно: ДА
Свртено: НЕ
Оцена: Одлична игра, интересен gameplay, интересна сторија, интересни GADGETS :)

Се спрема вториот дел да излезе

Играно: ДА
Свртено: НЕ
Оцена: Одлична игра, интересен gameplay, интересна сторија, интересни GADGETS :)

Се спрема вториот дел да излезе

Мене ми треба помош :)

Ми треба помош околу ова
5ff9c2.jpg

Ги ослободив заложниците од кафезот, се направив но уште ова незнам каде е или кај има скриена врата

Ми треба помош околу ова

Ги ослободив заложниците од кафезот, се направив но уште ова незнам каде е или кај има скриена врата

Мислам дека нема врата, него горе има една вентилација, е сега во зависност од кракот што го користиш, може и нема да можеш да се качиш горе зашто има некој баг, а доколоку ти е исправен кракот тогаш, погледни горе и ке видиш дека можеш да се пентариш

Aj nekoj ako znae da pomogne ja simnav gta san andreas vip mod v3 i mi se simna samo eden WinRAR file i koga idam extract ne saka ... kako da ja instaliram sega...??

Нема врска тоа со шифрата , зарем никој друг незнае решение за мојот проблем?:pipi:

Побарав на гугл за ова, најдов дека може да е предизвикано од слаб компјутер, т.е. твојот компјутер да не ги исполнува минималните барања на играта. Шо компјутер имаш?

здраво, сега одма да пишам sorry затоа шо овде ќе пишувам ама темава е помош и совети па ако некој има помош или совет нека даде ако има друга тема за ова нека ми пише кај да барам. Прочитав повеќе пати на форумоф за тоа како порачувате (купувате) игри и се и сешто од интернет па ако може некој да ми каже како и јас да пробам да го направам тоа и од каде, пр. eBay, Amazon...? како оди целата таа работа? Фала

хмм. пробај на официалните страни.. тражи линк со buy

здраво, сега одма да пишам sorry затоа шо овде ќе пишувам ама темава е помош и совети па ако некој има помош или совет нека даде ако има друга тема за ова нека ми пише кај да барам. Прочитав повеќе пати на форумоф за тоа како порачувате (купувате) игри и се и сешто од интернет па ако може некој да ми каже како и јас да пробам да го направам тоа и од каде, пр. eBay, Amazon...? како оди целата таа работа? Фала

eBay купување

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom