Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Од што не играм игри на РС, сум заборавил и како да ги инсталирам.

Ја инсталирав C&C Tiberium Wars, и сега кога пробувам да ја уклучам, ми го покажува ова:

68723334.png

Е сега, неможам да најдам крак, незнам како сум ја играл минатиот пат. Ај некој нека помогне.

Од што не играм игри на РС, сум заборавил и како да ги инсталирам.

Ја инсталирав C&C Tiberium Wars, и сега кога пробувам да ја уклучам, ми го покажува ова:

Е сега, неможам да најдам крак, незнам како сум ја играл минатиот пат. Ај некој нека помогне.

Не си забораил да ги инсталираш, туку си заборавил да бараш/ставаш крак.

1. Види во цедето МОРА (99%) да го има
2. Најди на интернет.

Не си забораил да ги инсталираш, туку си заборавил да бараш/ставаш крак.

1. Види во цедето МОРА (99%) да го има
2. Најди на интернет.

Се снајдов. Не сум го ставал на добро место кракот. :tapp:

Ме заебава ногу малце НБА кога ја симнав се убаво се играеше сега кога одам да играм утакмица играчите не било кој тим не излеваат на терен само моите ги има незнам шо да правам ај како може малце помош.

дај кажите која final fantasy е playable за постар pc од 2003 год. со 1.7 процесор и 64мб графичка, рамот е над 1гб

дај кажите која final fantasy е playable за постар pc од 2003 год. со 1.7 процесор и 64мб графичка, рамот е над 1гб

Со ова скоро ништо не кажа....

Кој процесор?
Која графичка?
Кој рам?

Постар РС од 2003, би требало да е со едно јадро 1.7 GHz, за графичка, или GeForce 3/4 series или GeForce FX series.. RAM-от ок..

За игриве, ги има многу, кажи за кои поточно си заинтересиран, ќе ти кажам дали моеш да ги играш..

погоди xD само графичката е geForce2 MX 400... па ај да лупнам final fantasy VIII ил IX

погоди xD само графичката е geForce2 MX 400... па ај да лупнам final fantasy VIII ил IX

Да, GeForce 2 series за прв пат се пуштени во продажба април 2000..

Шо се однесува до игриве, ќе можеш и двете.. Осмицата е излезена 1999, а деветката 2000-та година.

Да, GeForce 2 series за прв пат се пуштени во продажба април 2000..

Шо се однесува до игриве, ќе можеш и двете.. Осмицата е излезена 1999, а деветката 2000-та година.

фала уште ова и не замарам више... која е најнова што ја поддржувам?

фала уште ова и не замарам више... која е најнова што ја поддржувам?

Колку што знам, десетката ја нема за РС. Единаесетата(XI) ќе можеш да ја играш исто(Излезена: 2002), дванаесетката(XII) ја има само за РЅ2 И DS, а тринаесеттата(XIII), е излезена во 2009 според тоа што прочитав, што и автоматски ке ти прави проблеми, т.е. нема да можеш да ја играш..

Знам дека оваа прашање не е за овде но нема каде да го поставам..

Ми требаат билјард и фудбалче било какви половни или нови ... Ако знае некој од каде мозам да најдам???..

Благодарам однапред..

Знам дека оваа прашање не е за овде но нема каде да го поставам..

Ми требаат билјард и фудбалче било какви половни или нови ... Ако знае некој од каде мозам да најдам???..

Благодарам однапред..

За билјард, најдобар е Grand Billiards, го симнуваш, го инсталираш, се игра онлајн и ДЕФИНИТИВНО ќе научиш да играш подобро билјард после ова :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom