Помош и совети

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Кој ја игра Batman Arkham Asylum ??? или ја има превртено ???

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Кој ја игра Batman Arkham Asylum ??? или ја има превртено ???
Играно: ДА
Свртено: НЕ
Оцена: Одлична игра, интересен gameplay, интересна сторија, интересни GADGETS :)

Се спрема вториот дел да излезе

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Играно: ДА
Свртено: НЕ
Оцена: Одлична игра, интересен gameplay, интересна сторија, интересни GADGETS :)

Се спрема вториот дел да излезе
Мене ми треба помош :)

haCk0r

Customization Windows OS
Член од
8 јануари 2009
Мислења
4.291
Поени од реакции
1.583
Ми треба помош околу ова

Ги ослободив заложниците од кафезот, се направив но уште ова незнам каде е или кај има скриена врата

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ми треба помош околу ова

Ги ослободив заложниците од кафезот, се направив но уште ова незнам каде е или кај има скриена врата
Мислам дека нема врата, него горе има една вентилација, е сега во зависност од кракот што го користиш, може и нема да можеш да се качиш горе зашто има некој баг, а доколоку ти е исправен кракот тогаш, погледни горе и ке видиш дека можеш да се пентариш

Член од
6 март 2009
Мислења
13
Поени од реакции
1
Aj nekoj ako znae da pomogne ja simnav gta san andreas vip mod v3 i mi se simna samo eden WinRAR file i koga idam extract ne saka ... kako da ja instaliram sega...??

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Нема врска тоа со шифрата , зарем никој друг незнае решение за мојот проблем?:pipi:
Побарав на гугл за ова, најдов дека може да е предизвикано од слаб компјутер, т.е. твојот компјутер да не ги исполнува минималните барања на играта. Шо компјутер имаш?

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
здраво, сега одма да пишам sorry затоа шо овде ќе пишувам ама темава е помош и совети па ако некој има помош или совет нека даде ако има друга тема за ова нека ми пише кај да барам. Прочитав повеќе пати на форумоф за тоа како порачувате (купувате) игри и се и сешто од интернет па ако може некој да ми каже како и јас да пробам да го направам тоа и од каде, пр. eBay, Amazon...? како оди целата таа работа? Фала

Член од
15 април 2009
Мислења
657
Поени од реакции
112
хмм. пробај на официалните страни.. тражи линк со buy

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
здраво, сега одма да пишам sorry затоа шо овде ќе пишувам ама темава е помош и совети па ако некој има помош или совет нека даде ако има друга тема за ова нека ми пише кај да барам. Прочитав повеќе пати на форумоф за тоа како порачувате (купувате) игри и се и сешто од интернет па ако може некој да ми каже како и јас да пробам да го направам тоа и од каде, пр. eBay, Amazon...? како оди целата таа работа? Фала
eBay купување

Kajgana Shop

На врв Bottom