Играно: ДАКој ја игра Batman Arkham Asylum ??? или ја има превртено ???
Мене ми треба помошИграно: ДА
Свртено: НЕ
Оцена: Одлична игра, интересен gameplay, интересна сторија, интересни GADGETS
Се спрема вториот дел да излезе
Јас ја завршив и избришав одамна. Околу што ти треба помош?Мене ми треба помош![]()
Мислам дека нема врата, него горе има една вентилација, е сега во зависност од кракот што го користиш, може и нема да можеш да се качиш горе зашто има некој баг, а доколоку ти е исправен кракот тогаш, погледни горе и ке видиш дека можеш да се пентаришМи треба помош околу ова
Ги ослободив заложниците од кафезот, се направив но уште ова незнам каде е или кај има скриена врата
Не е од голема помош но побарај на ју тјуб.Ми треба помош околу ова
![]()
Ги ослободив заложниците од кафезот, се направив но уште ова незнам каде е или кај има скриена врата
Нема врска тоа со шифрата , зарем никој друг незнае решение за мојот проблем?Пробај пиши SLOWITDOWN додека играш![]()
Готово средив работаНе е од голема помош но побарај на ју тјуб.
Побарав на гугл за ова, најдов дека може да е предизвикано од слаб компјутер, т.е. твојот компјутер да не ги исполнува минималните барања на играта. Шо компјутер имаш?Нема врска тоа со шифрата , зарем никој друг незнае решение за мојот проблем?![]()
eBay купувањездраво, сега одма да пишам sorry затоа шо овде ќе пишувам ама темава е помош и совети па ако некој има помош или совет нека даде ако има друга тема за ова нека ми пише кај да барам. Прочитав повеќе пати на форумоф за тоа како порачувате (купувате) игри и се и сешто од интернет па ако може некој да ми каже како и јас да пробам да го направам тоа и од каде, пр. eBay, Amazon...? како оди целата таа работа? Фала
Што ерор ти се појавува?Aj nekoj ako znae da pomogne ja simnav gta san andreas vip mod v3 i mi se simna samo eden WinRAR file i koga idam extract ne saka ... kako da ja instaliram sega...??