Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ја инсталирав Тrine.
И немав некоја си таму апликација. Средив тоа.
Се ми се појавува ова
picture.php

Инсталирав directx 9.0, ама пак ми се појавува..
Да ми се помогне! :)

Ја инсталирав Тrine.
Се ми се појавува ова
picture.php

Убаво си вика. Re-installing the application may fix the porblem.
Реинсталирај :)

Проби поново да го инсталираш Direct X9, ако повторно ти јави проблемот читни овде и симни го тој dll фајл.

Ја инсталирав Тrine.
Се ми се појавува ова
picture.php

Инсталирај ја најновата верзија на DirectX, од линкот што ти го прати Обливион, ако пак нејќе инсталирај ги најновите драјвери на графичката што ја имаш. И погржисе дека твојте компјутерски спецификации се барем исти со спецификациите што ги бара играта. Исто така инсталирај Microsoft .NET Frameworks 3.5, и Microsoft Visual C++ 2005 Redistributable, доколку ги немаш. Можеш да провериш дали ги имаш инсталирано истите во Control Panel > Add or Remove Programs. Ако ти треба помош да стигнеш до све ова, кажи ми :)

Поздрав:helou:

знае ли некој серијал кеј за Mount & Blade

Ја симнав Call of Juares: Bound in Blood од рапидшер. Ја отпакував и ми излегоа овие. Што да им правам?

???

Ја симнав Call of Juares: Bound in Blood од рапидшер. Ја отпакував и ми излегоа овие. Што да им правам?

???

Отвори еден, и после направи му Mount Image со Daemon Tools, и ќе почне да се инсталира.

Што, како, подетално малце ако може оо имењаку :)

Важи бе :icon_lol:

Оди десен клик на еден од фајловите. Стисни Open With WinRAR. Откога ке го отвориш со WinRAR, би требало да ти се покаже фајл кој е голем колку играта. (Тоа е и играта уствари.) После ќе го екстрактираш било каде во компјутерот (кај што имаш место). Откога ќе се екстрактира уклучи Daemon Tools. Bo taskbar-от ќе идеш десен клик на икончето од Daemon Tools-от и стисни Mount Image, и ќе избереш во кој драјв ке ти се Mount-ира После, ќе ти се отвори едно прозорче и од таму ќе ка побараш играта (тоа што го екстрактираше, и ќе стиснеш Open.) После тоа ќе почне да се инсталира.

Ќе се снајдеш :helou:

Значи, ја инсталирав Нид фор спид МВ на Windows 7-кава, и ја кракнав и све. И кога ја стартувам, ми излага следниов ерор:

speed.exe has stopped working

Windows can check online for a solution to the problem.

Чаре? :toe:

Значи, ја инсталирав Нид фор спид МВ на Windows 7-кава, и ја кракнав и све. И кога ја стартувам, ми излага следниов ерор:

speed.exe has stopped working

Windows can check online for a solution to the problem.

Чаре? :toe:

Инсталирај го најновиот patch за NFS:MW и после стави крак за најновиот пач.

HINT: Користи GOOGLE!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom