Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
па останатите игри не ми прават проблем, така да не верувам дека е до тоа

Едит - ништо не ми најде кај регистри со цклинер

Пиши ја конфигурацијата, да не цепаме у празно.

memory of ram - 2gb
Intel core 2 duo - 2.2ghz(2CPUs)
Graphic Card - 256mb Ati Radeon xt2600 High Definiton (наменета за Dx10)

мислам дека е доволно... COD5 ја играм на се најако :toe:

Ѕирни со кракот тогаш, не ми текнува друго...
А и онака е тапа играта :)

абе тапа - не тапа... ми се игра нешто

а и со повеќе кракови пробав па ништо

мислам дека ми е до процесорот нешто иако не сум сигурен, во смисол на драјверот. Еве што пишува кај read me фајлот на играта

E. Known Hardware Issues
Some issues with AMD processors may cause performance problems: To run Wheelman with certain AMD processors, you must either install the AMD Processor Driver for Windows XP and Windows Server 2003 Version (x86 and x64 exe) 1.3.2.16 or get the latest driver for your brand of processor from the www.amd.com website. If you do not install this driver or the latest driver from the website, you may experience technical issues.

оти мене графичката ми е на AMD, најверојатно и процесорот ми е таков :)

А да не ти е проблемот со Windows -от, да не бара SP3, или така нешто????

BTW јас ја играм на AMD , со ATI 3650HD, ама на VISTA, и немам никаков проблем.

имам SP3, ај доста мачење беше:) ... ако не ме сака мене ни јас неа не ја сакам :)

Па направи како што ти вика во readme фајлот. Спушти ги последните драјвери. Btw ако ти е Core 2 Duo, не е AMD, Core 2 Duo само Intel има. Така да ти е Intel Core 2 Duo 2.2GHz. Значи не е до процесорот....Стварно незнам што може да биде..

Па направи како што ти вика во readme фајлот. Спушти ги последните драјвери. Btw ако ти е Core 2 Duo, не е AMD, Core 2 Duo само Intel има. Така да ти е Intel Core 2 Duo 2.2GHz. Значи не е до процесорот....Стварно незнам што може да биде..

незнам... за графичката последниот драјвер ми е даунлоадиран. баталете :)

незнам... за графичката последниот драјвер ми е даунлоадиран. баталете :)

Проба да ја инсталираш во другиот partition? Ако ти е во C, инсталирај ја во D. Ако пак нејќе, направи си друг user account на компјутерот, и инсталирај ја таму. После ова, би требало да може да се игра.

Da ne znae nekoj kako da go smenam jazikot (od spanski na angliski) na Command and Conquer Generals ?

Takva ja najdov na net i ja simnav mislev lesno ke ja napravam ama neso ne mi ide :cry:

Da ne znae nekoj kako da go smenam jazikot (od spanski na angliski) na Command and Conquer Generals ?

Takva ja najdov na net i ja simnav mislev lesno ke ja napravam ama neso ne mi ide :cry:

Па пребарај низ Options, дали Audio, Languages итн..Мора да се таму негде..

Проба да ја инсталираш во другиот partition? Ако ти е во C, инсталирај ја во D. Ако пак нејќе, направи си друг user account на компјутерот, и инсталирај ја таму. После ова, би требало да може да се игра.

ќе видам ако имам време за тоа... него некој не да не знае како беше кодот што се пишуваше за играта да се стартува минимизирана?

знам се идеше со десен клик на иконата на играта, па пропертис, и после треба горе да биде наместено на шорткат и после или кај таргет или кај старт ин се додаваше код за играта да стартува во намален прозор, anyone? :)

pobarav tamu preska ama nema... + razgledav niz folderot na igrata i site filmovi i sve e na spanski :\ ama barem nekoj da ne znae kako bukvite da gi smenam (barem niv)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom