Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба карак за sims 2 од тоа што гледаф по нетов и други луѓе го имаат овој проблем.

Ако знаете некој друг начин ова да се поправи кажете :pipi:

Да прашам нешто.Кога ја пуштам играта,не се уклучува туку ми се појавува AFS FILE NOT FOUND.Што е проблемот ?

Уште колку ќе се мачите со рипови? Што? Лимит штедите? Или немате празно место на хард дискот?

Уште колку ќе се мачите со рипови? Што? Лимит штедите? Или немате празно место на хард дискот?

Најверојатно е за лимитот, РИПот кога ќе се унпакува е ист како оригиналот :)

aj malku help za mene ko ke ja instliram GTA 4 novata Rockstar game social club se instalira i ko mi dojde da kliknam za igrata da ja instalira klikami pisuva your sistem is incompatible with xp.. a koristam Vista 2gb ram Amd Turiion 64X2 Mobile Tehnology graficka Nvidia Geforce 8400 M G

aj malku help za mene ko ke ja instliram GTA 4 novata Rockstar game social club se instalira i ko mi dojde da kliknam za igrata da ja instalira klikami pisuva your sistem is incompatible with xp.. a koristam Vista 2gb ram Amd Turiion 64X2 Mobile Tehnology graficka Nvidia Geforce 8400 M G

Болдираното не го разбирам баш, а со 8400 графичка, башка и М верзија (значи на лаптоп), мислам дека и на менито на играта ќе ти кочи.

Ако може малку помош за Far Cry 2, има една мисија во почетокот во која треба да најдам куфер со дијаманти. Ја укл. мапата и десно има една зелена ламбичка која трепка и ти покажува каде е куферот. коа се почне да свете таму е куферот. е кај мене наместо куфер има земја. сеа како да го најдам куферот??

Провери околу тебе, мислам дека на таква мисија куферот беше позади куќата и не се гледаше дека беше темница, потруди се ќе го најдеш

EDIT:
Complete the diamond-searching tutorial by finding the first diamond case (worth 10 diamonds) inside a train car, just outside the slaughterhouse.

Mislis deka nema da raboti so taa graficka inace laptop iam.

ЗНАМ дека нема да ти работи (т.е. ќе работи, ама верувај, подобро е да не ти работи, зашто ќе КОРНЕ од сецкање) И погоре ти пишав дека си на лаптоп, зашто графичката ти е 8400 M (тие се само за лаптоп)

Ако може малку помош за Far Cry 2, има една мисија во почетокот во која треба да најдам куфер со дијаманти. Ја укл. мапата и десно има една зелена ламбичка која трепка и ти покажува каде е куферот. коа се почне да свете таму е куферот. е кај мене наместо куфер има земја. сеа како да го најдам куферот??

Кога ќе престане да трепка сијаличката, тоа значи дека ВО ТОЈ ПРАВЕЦ се наоѓа куферот. Оди само напред и ќе најдеш.

Нема врска за лимитот.Јас побарав линк да ја симнам од некаде и ова беше првото што го добив.Ако имаш некој подобар слободно кажи. :smir:

ЗНАМ дека нема да ти работи (т.е. ќе работи, ама верувај, подобро е да не ти работи, зашто ќе КОРНЕ од сецкање) И погоре ти пишав дека си на лаптоп, зашто графичката ти е 8400 M (тие се само за лаптоп)

Кога ќе престане да трепка сијаличката, тоа значи дека ВО ТОЈ ПРАВЕЦ се наоѓа куферот. Оди само напред и ќе најдеш.

a inace zasto nejki da se instalira?? vidi na slikata kako pisuva

a inace zasto nejki da se instalira?? vidi na slikata kako pisuva

Кликни на сликичката од Microsoft што ти се појавува (како на сликата) и види што ќе ти каже.

Имам проблем со FIFA 09...нормално се инсталира , ја пуштив , изиграв неколку натпревари ( ми се чини дека беа 5 ) и до тука беше се во ред...кога сакав да продолжам со играњето ( во случајов на шестиот натпревар ) , ми излезе известување дека мојата копија од играта не е автентична , да сум купел оригинал , бла бла .... сега неможам да пуштам да играм натпревар..кога и да пробам излегува истото известување...незнам шо е проблемот...иначе уште од старт излезе истото известување и кога сакав да играм game modes...било кој од нив...не ме пушта да играм ни турнири , ни manager mode ниту било шо од game modes...дали некој го има истиот проблем и како да се реши

ej lugje help!!!ako ima nekoj serial number od Football manager 2009 neka pise pls go baram 100 godini :) fala odnpred pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom