Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Сони 3 купено од Америка би работело ли тука? Знам има нешо разлика у напоните не се разбирам многу па ако може некој да ми одговори ќе му бидам ептен благодарен?

Не би требало да имаш проблеми. Јас имам една камера која не можам да ја вклучам директно во штекот (за полнење на батеријата), па користам еден додаток во кој се става кабелот од камерата, а потоа заедно во штекот. Тоа за приклучокот, кој е различен во Америка и овде.

А за напоните, најдобро да одиш во некои продавници за такви електрични работи, да провераш дали има конвертори/или нешто слично, за да се намести да работи на определен напон (ако е различен, или па ако по default, ПС3 не го поддржува нашиот напон).

ке ги отпакуваш во една папка и после ке го отвориш тоа преку Deamon tools

Инаку, на Fallout 3 најдов шо е проблемов. Го инсталирав најновиот пач, шо го спуштив од официјалната страна и повеќе не ми се закочи. :smir: А за Mirror's Edge, уште ми се заглавуват. :jaj:

Го најдов решението за Mirror's Edge исклучи го physx support во самата игра и нема да смени ништо од аспект на графиката и нема да ти кочи воопшто да ти замрзнува и да мора да ја стартуваш од почеток. Пробај дали ќе ти помогне тоа па пиши.:smir:

Kako da ja uklucam,ama da ne secka mnogu(da nema lag),nfs undercover imam
1 GB ram
Nivida GeForce 6200

Kako da ja uklucam,ama da ne secka mnogu(da nema lag),nfs undercover imam
1 GB ram
Nivida GeForce 6200

Ќе си купиш нов и мнооогу појак компјутер од овој сега што го имаш, и нема да ти сецка (нема да иам лаг :pos:)

Ај ве молам за помош.Ја симнав играта CSI и сеа читам од кај што ја симнав:
1.Mount
2.Install
3.Play

Е сега прашањето ми е што е ова Моунт????Оти ова што го симнав,ми се појавува како оние иконине што нема таква програма за да се отвори,и јас да одберам со што да го отворам.
Значи што е тоа моунт,ениуан,плиссс.:smir:

Ај ве молам за помош.Ја симнав играта CSI и сеа читам од кај што ја симнав:
1.Mount
2.Install
3.Play

Е сега прашањето ми е што е ова Моунт????Оти ова што го симнав,ми се појавува како оние иконине што нема таква програма за да се отвори,и јас да одберам со што да го отворам.
Значи што е тоа моунт,ениуан,плиссс.:smir:

Слегни си DaemonTools и преку него дај му mount на image-то. Па ќе можаш да ја инсталираш играта.

Го најдов решението за Mirror's Edge исклучи го physx support во самата игра и нема да смени ништо од аспект на графиката и нема да ти кочи воопшто да ти замрзнува и да мора да ја стартуваш од почеток. Пробај дали ќе ти помогне тоа па пиши.:smir:

Помогна, фала многу. :smir:

Ај бидете добри и кажете ми као беше да се инсталира ФМ 2009 ? (од торент нормално) .... Заборавив ептен ....

Знам нешто со маунт имџ или така беше ....

Фала !

Знае ли некој CD KEY за EMPIRE Total war...???

ја инсталирав Еуро Трук Симулатор 2008, и сега се пушта , но за играње се е црно

ve molam, ako nekoj znae kako se pominuva levelot ROYAL GARDENS od ARABIAN ERA od igrata BUGS BUNNY AND TAZ: TIME BUSTERS pisete

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom