Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да прашам нешто.Кога ја пуштам играта,не се уклучува туку ми се појавува AFS FILE NOT FOUND.Што е проблемот ?
Уште колку ќе се мачите со рипови? Што? Лимит штедите? Или немате празно место на хард дискот?
aj malku help za mene ko ke ja instliram GTA 4 novata Rockstar game social club se instalira i ko mi dojde da kliknam za igrata da ja instalira klikami pisuva your sistem is incompatible with xp.. a koristam Vista 2gb ram Amd Turiion 64X2 Mobile Tehnology graficka Nvidia Geforce 8400 M G
Ако може малку помош за Far Cry 2, има една мисија во почетокот во која треба да најдам куфер со дијаманти. Ја укл. мапата и десно има една зелена ламбичка која трепка и ти покажува каде е куферот. коа се почне да свете таму е куферот. е кај мене наместо куфер има земја. сеа како да го најдам куферот??
Уште колку ќе се мачите со рипови? Што? Лимит штедите? Или немате празно место на хард дискот?
ЗНАМ дека нема да ти работи (т.е. ќе работи, ама верувај, подобро е да не ти работи, зашто ќе КОРНЕ од сецкање) И погоре ти пишав дека си на лаптоп, зашто графичката ти е 8400 M (тие се само за лаптоп)
Кога ќе престане да трепка сијаличката, тоа значи дека ВО ТОЈ ПРАВЕЦ се наоѓа куферот. Оди само напред и ќе најдеш.
a inace zasto nejki da se instalira?? vidi na slikata kako pisuva
Делија напиша:Другари... Дали некој знае CD KEY од Company.Of.Heroes.Tales.Of.Valor-RELOADED