Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ne od istoto cd, spustiv drugo od inet so vgraden SP3,a pred toa go formatirav C. A da, ke instaliran windows7 pa ka vidam dali ke raboti

i sakav da znam so e razlikata megu BETA i "normalniot"

Разликата е што нормалниот уште не е искочен :)

ќе може некој да ми каже што е проблемов и како да го решам?

ќе може некој да ми каже што е проблемов и како да го решам?

Прво кажи што се си направил, како си ја инсталирал, дали ти се пуштала претходно, дали си ставил пач, кој крак, каде, како.....

Прво кажи што се си направил, како си ја инсталирал, дали ти се пуштала претходно, дали си ставил пач, кој крак, каде, како.....

ах, па не јас, прашувам за другар, али сепак, ја инсталирал најнормално, и нема пач, само крак од www.megagames.com и тоа е. Не се пуштила ниеднаш до сега :/

можно ли е да е до кракот, или ? дајте ми некој добар крак ако може.

ах, па не јас, прашувам за другар, али сепак, ја инсталирал најнормално, и нема пач, само крак од www.megagames.com и тоа е. Не се пуштила ниеднаш до сега :/

можно ли е да е до кракот, или ? дајте ми некој добар крак ако може.

Ти пратив крак по пп јас го користев и све работеше..

Ја инсталирав PES 09 и кога уклучив да играм утакмица ми се појавува еден нерешлив проблем ми се заматува сликата ама не на цел монитор.Не знам шо е работава не можам никако да ја направам.Помагајте оти многу сакам да ја играм!!!!!
Мислам дека нема проблем со графиката:

nvidia ge force 9600gt 512mb
RAM:1GB.

Ја инсталирав PES 09 и кога уклучив да играм утакмица ми се појавува еден нерешлив проблем ми се заматува сликата ама не на цел монитор.Не знам шо е работава не можам никако да ја направам.Помагајте оти многу сакам да ја играм!!!!!
Мислам дека нема проблем со графиката:

nvidia ge force 9600gt 512mb
RAM:1GB.

Скриншот ќе може да видиме ? И пробај со друг крак

ja imam instalirano nfs carbon i koga ce stisnam na ikonana sepravit ekranot crn i isfrlat pomos ve molam:nesvest:

ja imam instalirano nfs carbon i koga ce stisnam na ikonana sepravit ekranot crn i isfrlat pomos ve molam:nesvest:

Што компјутер имаш, кои драјвери за графичката ги користиш, на што Windows работиш, каков крак стави.

Ако може линк со кракирани сервери за NFS Undercover?И ако има пачови некој нови.

ај помош пак,
другаров пробал и со овој крак што ми го прати по пп, али сега нов проблем има

погледнете:

Нека не ја уклучува играта преку иконата на десктоп, туку преку таа SOCIAL CLUB нешто, во фолдерот кај што е играта. (RTSC мислам дека се вика)

ај помош пак,
другаров пробал и со овој крак што ми го прати по пп, али сега нов проблем има

погледнете:

Незнам стварно што е проблемот кај мене не правеше вака...Кажи му да напраи unninstal на Rockstar Games Social Club и пак да го инсталира и нека проба..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom