Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
знам за тој мод али не ме бендисва толку. Си реков играта да не е излезена ама сум подранил изгледа хехех

Вака сега имам еден проблем сакам да ја играм Need for Speed 2 ама на Windows XP не можам да ја стартовам знае ли некој некое чаре за тој проблем? Или мора да си инсталирам Win 98? hehe

Вака сега имам еден проблем сакам да ја играм Need for Speed 2 ама на Windows XP не можам да ја стартовам знае ли некој некое чаре за тој проблем? Или мора да си инсталирам Win 98? hehe

Пробај на exe фајлот од кој ја стартуваш играта, во пропертис па во compatibility одбери да ја стартува како на Windows 98.

Не успеав така ама најдов еден емулатор со него тера кефој сум хехехе

ја инсталирав CoD 4,ама singleplayer не стартува,а multiplayer лета,помагајте!!!!!!!!

ја инсталирав CoD 4,ама singleplayer не стартува,а multiplayer лета,помагајте!!!!!!!!

Еве што имам пишано некоја страна поназад:

Еве совет за тебе и за сите што инсталирате игри на PC, што да напраите пред да ја пуштите за прв пат:

1) Идеш на www.megagames.com
2) Бараш за таа игра НАЈНОВ излезен пач, и го симнуваш
3) Идеш на www.gameburnworld.com
4) Симнуваш крак за тој пач што си го симнал
5) Играта ќе ти работи 100% без никаков проблем и без ниеден баг!
6) Повтори ги истиве чекори за сите игри од сега па натаму!

Поздрав!

Знаете ли кај е конзолата на Карбон и каде воопшто треба да се пишат шифриците а да имаат ефект?
на главен екран кај што пишува click to continue без ентер без ништо,само напиши и ке ти каже дали е прифатена

ja instalirav pes 2008 i nejke da mi se ukluci mi luge pomagakte pls

Зошто кога ја инсталирам НФС Про Стрит ми се појавува конзола

Незнаев кај да прашам па ај тука, знае некој кај може да се купи гитара за guitar hero ?

Вака сега симнав patch и crack за NFSMW и е 1.3 верзија,арно ама имам mod loader и кога ќе го стартувам вели дека е 1.2 ,помош!!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom