Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Test Drive: Unlimited. Ете ти игра со добар звук. :)

Ја симнав Prince of Persia од torrent ама не знам да ја стартувам.Има нешто сетуп ама не функционира.Ми треба некој дополнителен програм или....?Помош!

pomos okolu LOSt
od ko ce go najs onaj otvoron kaj so trebit da gi pisis broevine .vlegvis i se zatvarat vratana . neli i said ostanuva nadvor i sto trebit da naprajs posle ???
kaj e ona za otvaranje na vratana ili trebit onie tabline da gi mestis neam pojma kako .pls pomos ako nekoj mojt i screenshot..zaglaviv!:D
http://www.jeffooi.com/

Ја симнав Prince of Persia од torrent ама не знам да ја стартувам.Има нешто сетуп ама не функционира.Ми треба некој дополнителен програм или....?Помош!
Најчесто file-овите што се симнуваат преку торент се зипувани и поделени на неколку парчиња, во зависност од големината на целиот file.
Е сега, откако ќе се симне, прво треба да се отпакува (за време на отпакувањето препорачливо е да не се врши ниедна друга активност на компјутерот), па после ја инсталираш апликацијата/играта на соодветен начин.
Кај игрите најчесто, за да не се троши на DVD медиуми, се врши mounting на виртуален CD/DVD-ROM, па преку тоа се инсталира. Кај апликациите пак, најчесто, има само еден executable file.

Го направи ова?

pomos okolu LOSt
od ko ce go najs onaj otvoron kaj so trebit da gi pisis broevine .vlegvis i se zatvarat vratana . neli i said ostanuva nadvor i sto trebit da naprajs posle ???
kaj e ona za otvaranje na vratana ili trebit onie tabline da gi mestis neam pojma kako .pls pomos ako nekoj mojt i screenshot..zaglaviv!:D

najdov

Е сега, откако ќе се симне, прво треба да се отпакува (за време на отпакувањето препорачливо е да не се врши ниедна друга активност на компјутерот), па после ја инсталираш апликацијата/играта на соодветен начин.

Го направи ова?

Да ја одзипував, значи се тоа и отворив фајлот и има сетап ама не можам да ја инсталирам.Не можам да се снајдам никако:toe:

Da ne znae nekoj zosto koga sakam da se konektiram na Garena mi zastanuva na IP Lookup, a ako posle stisnam cancel mi pisuva vo posebno prozorce "UDP Can not reach the server "?Please help!:nesvest:

Имаш тема во Dota подфорумот,но еве и тука

Иди во Advanced,селектирај Specify Port(to pass firewall).
Потоа во полето UDP(каде што пишува 1513),стави 0.

И се ќе биде во ред :)

Да ја одзипував, значи се тоа и отворив фајлот и има сетап ама не можам да ја инсталирам.Не можам да се снајдам никако:toe:

Биди малце поспецифичен. Што точно не работи? Не се ни пушта setup-от? Откако се пушта, за време на инсталацијата ти дава некој error?

Дај еден скриншот од таму од кај што си ја анзипувал. Значи отвори го фолдерот кај што си ја анзипувал играта и дај скриншот да видиме што и како...

zosto koga snimam patch za generals zero hour mi pisuva missing or invaild registry INI/ entry ????

Симна и NO-CD patch за patch-ираната верзија на играта?

1.04.sakam da ja patchuvam generals da mi stane zero hour.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom