Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
pa mene taka mi praese battlefield 1942
sto ti pisuva koga se isklucuva i dali ti e patchirana up to date ?

Ако може кракот за Need for speed MW да ми го прати некој по пп, се некои вируси ми наоѓаше мене и сериски броеви, нигде кракот.

Ауу НОНЕН! Нема ниеден крак што работи за NFSMW зашто има SecureDisk заштита. Со Даемон треба нешто.

Ауу НОНЕН! Нема ниеден крак што работи за NFSMW зашто има SecureDisk заштита. Со Даемон треба нешто.

Симни го последниот пач за MW (v1.3) од Megagames, и после најди крак баш за MW v1.3

dali moze da mi kazete strana kade sto mozam da najdam krakovi za igri??pisete po pp:pipi:

Еве ти јавно страна за game fixes (= крак)

И не спомнувајте крак,велете NoCd fix :)

www.gameburnworld.com

дајте чаре некое луѓе......
кога играм некоја ФПС на момент човекот сам ми иде и неможам да го контролирам, приметив и на кантер ми направи неколку пати

Маусот ти забегува или човекот се движи сам по мапа?

човекот се движи, ќе забега во еден правец едно 5-6 секунди и после ќе запре и че можам пак да го контролирам

До твојата тестатура е најверојатно,ти се истурило ли Кока кола или нешто во последно време,или што било што може да ги заебе контактите?

И само во CS прави,или пак во сите игри што се контролираат со движење преку тестатура?

Пробај смени ги командите на CS,ако ти се WSAD,намести ги на стрелките и обратно :)

Кој може да ми најде директ линк [HTTP] за даунлоад на КУЧЕ (ПЕС) 2008,и тој линк да ми го прати по пп.
Не е за мене,im fifa till i die.

Dajte be LEK za Battlefield ???
Zasto mi isklucuva koga igram on-line ???
Poslem 5 ili 10 min mi se isklucuva
POMAGATE DRUGOVI :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom