Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај,што не ја пуштиш преку кракот за пачот?

Или мора преку ова Mod loader,ради модовите?

Преку кракот работи,ама ги имам сменето колите и не изгледаат правилно.

Како што видов,модови за NFS MW не се прават веќе година и пол,значи програмот не подржува најновата верзија на NFS :(

Тогаш зошто бара 1.3. верзија?

Станав досаден веќе, ама уште ова и се одјавувам:Battlefield 2142 има singleplayer или не? Зошто нема главо мени, туку ми бара некојси EA Account?

рапаич напиша:
Станав досаден веќе, ама уште ова и се одјавувам:Battlefield 2142 има singleplayer или не? Зошто нема главо мени, туку ми бара некојси EA Account?

Играта сеуште нема синглплеер, а и мислам и дека нема да искочи некој таков си пач.Бај д веј акаунт можеш да си направиш на официјалната страница на ЕА!

Можеш и без акаунт,мислам дека демото го играв на SP дома...

Имаш едно X копче таму кај што ти бара акаунт :)

Да не имате салам Trainer-и за Colin McRea DiRT v1.1?

Имам проблем со Assassin's Creed. Од како ги поминав сите градови и ги убив нивните главни водачи(Ерусалим, Арке и Дамаскус), понатаму Object-от не можам да го разберам па ако има некој што стигнал подалеку од мене мозе да го Share-ува знаењето со мене.

Мољим Љепо однапред!:salut:

pomos za Rome Total War

pa vaka, jas ja zemav rome total war na CD , i samo sto go stavam prvoto CD, odam install i mi izleguva :
eror 1331: source file not found sndstwo.cab
i instalacijata se otkazuva
dali znaete kako moze da se resi toj problem
ako znaete pomognete pls.
cao. pozdrav

pa vaka, jas ja zemav rome total war na CD , i samo sto go stavam prvoto CD, odam install i mi izleguva :
eror 1331: source file not found sndstwo.cab
i instalacijata se otkazuva
dali znaete kako moze da se resi toj problem
ako znaete pomognete pls.
cao. pozdrav

Или цедето ти е изгребано или тој фајл не го стаиле

Побарај го истото цеде од другар или по интернет на торент види дали можеш да го симнеш баш тој фајл (ndstwo.cab). Ако го најдеш, прережај го цедето со сите фајлови и стави го новиот фајл на местото на стариот и режај.

Има ли некој дома убаво поврзан сараунд на компјутерот, да ми каже од искуство која игра од поновиве (од Half-Life 2 па наваму) дава најдобар и најреален сараунд звук???

Мислам да си наместам сараунд на РС па да знам што да играм :):):)

Ako moze nekoj da mi kaze kako moze da a startuvam LADA RACING CLUB Mnogu dobra igra... :salut:

Има ли некој дома убаво поврзан сараунд на компјутерот, да ми каже од искуство која игра од поновиве (од Half-Life 2 па наваму) дава најдобар и најреален сараунд звук???

Мислам да си наместам сараунд на РС па да знам што да играм :):):)

Ти пишав и на мсн.

Сите понови игри имаат одличен сараунд,дури и GTA : Vice City.

Ама ако баш ептен си запнал,земи си NFS Most Wanted,пушти басот до даска,и да видиш што е искуство.

После на Pes2008,се осеќаш како да си таму :)

Други кои ми паѓаат на памет се Crysis,како и било која NBA :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom