Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
pak e istoПробај да го уклучиш со Windows XP compatibility
Можеби е и виста проблемот само лап топ не е за игри.значи не е проблемот дека е виста ?
па ми треба помош... до пред некој ден Need for Speed Most Wanted ја играв на компјутер (XP) сега ја инсталирам на лап топот и ми се појавува едно прозорче (сликовито е дадено долу) и неможам да ја уклучам играта.. Дали е проблемот до тоа што лап топот ми е виста и како да го решам проблемот ? сакав да ја симнувам од нет но многу мб ми зафака и нема шанси за така...се надевам дека ке ми помогнете:salut:
Aj eden sovet.
Spustiv Xbox igra od net. najdov na net emulator za da mozam xbox igrii da igram na pc.
fajlot ke mene e vo iso i Mountirav so daemon tools ama ko ke odam so emulatorot da go baram fajlot za da ja startam igrata ama go nema .xbe fajlot...
vo sto mojt da e problemot?
Чекај, си симнал ROM фајл за емулатор за XBOX или си симнал DVD игра за КОНЗОЛА XBOX???
Како што гледам, си го симнал второво, што значи треба да ја изрежаш на DVD и да ја играш на XBOX а не како што ти мислиш. И не верувам да најдеш XBOX емулатор што работи како што треба и соодветни ROMOVI (игри за емулатор)