Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
LoL
User Account ControL

za da isklucis UAC ides na run msconfic/tooLs/disable uac
prvo ides na launch i cekas da zavrsi cmd.exe
pa poslem islkuci go so kliknuvanje na Ok
disable_uac_1.gif

HELLP ME PLS

па ми треба помош... до пред некој ден Need for Speed Most Wanted ја играв на компјутер (XP) сега ја инсталирам на лап топот и ми се појавува едно прозорче (сликовито е дадено долу) и неможам да ја уклучам играта.. Дали е проблемот до тоа што лап топот ми е виста и како да го решам проблемот ? сакав да ја симнувам од нет но многу мб ми зафака и нема шанси за така...се надевам дека ке ми помогнете:salut:

Attachments

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    12,3 KB · Прегледи: 6
реинсталирај ја играта и провери дали ЦД-то ти е во ред...

па во ред е цд то ... знам поради тоашто ја играв на компјутерот... затоа помислив дека е поради вистата...

Инсталирај ја најновата верзија на DirectX 9. Можда ќе помогне тоа.

па ако е проблем вистата што треба да ми се јави на комп ?

ја инсталирав пак и го симнав DirectX 9 и пак неќе... чаре ?

па ми треба помош... до пред некој ден Need for Speed Most Wanted ја играв на компјутер (XP) сега ја инсталирам на лап топот и ми се појавува едно прозорче (сликовито е дадено долу) и неможам да ја уклучам играта.. Дали е проблемот до тоа што лап топот ми е виста и како да го решам проблемот ? сакав да ја симнувам од нет но многу мб ми зафака и нема шанси за така...се надевам дека ке ми помогнете:salut:

Прво пробај вака:

1. Симни го последниот patch за NFS:MW (Patch 1.3)
2. Најди крак за NFS:MW 1.3
3. Пробај пушти ја играта

Ако пак те зеза за истиот проблем:

1. Симни го тој овој d3dx9_26.dll фајл што ти фали
2. Стави го во windows\system и во windows\system32 фолдерите
3. Играј си Need For Speed: Most Wanted :smir:

Aj eden sovet.
Spustiv Xbox igra od net. najdov na net emulator za da mozam xbox igrii da igram na pc.
fajlot ke mene e vo iso i Mountirav so daemon tools ama ko ke odam so emulatorot da go baram fajlot za da ja startam igrata ama go nema .xbe fajlot...
vo sto mojt da e problemot?

Aj eden sovet.
Spustiv Xbox igra od net. najdov na net emulator za da mozam xbox igrii da igram na pc.
fajlot ke mene e vo iso i Mountirav so daemon tools ama ko ke odam so emulatorot da go baram fajlot za da ja startam igrata ama go nema .xbe fajlot...
vo sto mojt da e problemot?

Чекај, си симнал ROM фајл за емулатор за XBOX или си симнал DVD игра за КОНЗОЛА XBOX???

Како што гледам, си го симнал второво, што значи треба да ја изрежаш на DVD и да ја играш на XBOX а не како што ти мислиш. И не верувам да најдеш XBOX емулатор што работи како што треба и соодветни ROMOVI (игри за емулатор)

Чекај, си симнал ROM фајл за емулатор за XBOX или си симнал DVD игра за КОНЗОЛА XBOX???

Како што гледам, си го симнал второво, што значи треба да ја изрежаш на DVD и да ја играш на XBOX а не како што ти мислиш. И не верувам да најдеш XBOX емулатор што работи како што треба и соодветни ROMOVI (игри за емулатор)

Najdov eden emulator ama ko ke ja baram igrata za da ja startuvam ne go ima .xbe fajlot vo folderot ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom