Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Fifa или PES има некој играно онлајн без оригиналната игра? Нешто со hamachi или слично? Не мора со некои рандомци туку да се договорам со другар.
Ако има некој проверен начин, ве молам постирајте што/како треба да се направи :)

На НФС 2012 МОСТ ВАНТЕД кога го зимам ламборџинито и ми пишува горе сет дестинатион 6,и не можам да мрднам од место,знае некој како да се справам со ова ?

Fifa или PES има некој играно онлајн без оригиналната игра? Нешто со hamachi или слично? Не мора со некои рандомци туку да се договорам со другар.
Ако има некој проверен начин, ве молам постирајте што/како треба да се направи :)
Fifa world преку оригин се симнува

COD Black Ops кога ја палам играта на филмовите и пред да идам resume game има звук. од кога ке ми даде слика да играм да пукам...немам звук ? помош некој?

На десктоп корситев epsxe и се у реду е, а на лаптоп 4 пати појак од десктопот ми се гаси мониторот како у скрин сејвер да е и заднња верзија уснимав 1.9 пак исто?

Не знам дали тука прашувате за игри кои не ви текнуваат, али ок. Да не знаете како се вика една игра каде што еден писател ќе влезе во светот на книгата, а дејството, колку што се сеќавам се случува во еден мал град?

У моментов ја симнувам sleeping dogs,добра игра е или за џабе трошам 9 гига??:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom