Најчесто file-овите што се симнуваат преку торент се зипувани и поделени на неколку парчиња, во зависност од големината на целиот file.Ја симнав Prince of Persia од torrent ама не знам да ја стартувам.Има нешто сетуп ама не функционира.Ми треба некој дополнителен програм или....?Помош!
najdovpomos okolu LOSt
od ko ce go najs onaj otvoron kaj so trebit da gi pisis broevine .vlegvis i se zatvarat vratana . neli i said ostanuva nadvor i sto trebit da naprajs posle ???
kaj e ona za otvaranje na vratana ili trebit onie tabline da gi mestis neam pojma kako .pls pomos ako nekoj mojt i screenshot..zaglaviv!
Да ја одзипував, значи се тоа и отворив фајлот и има сетап ама не можам да ја инсталирам.Не можам да се снајдам никакоЕ сега, откако ќе се симне, прво треба да се отпакува (за време на отпакувањето препорачливо е да не се врши ниедна друга активност на компјутерот), па после ја инсталираш апликацијата/играта на соодветен начин.
Го направи ова?
Биди малце поспецифичен. Што точно не работи? Не се ни пушта setup-от? Откако се пушта, за време на инсталацијата ти дава некој error?Да ја одзипував, значи се тоа и отворив фајлот и има сетап ама не можам да ја инсталирам.Не можам да се снајдам никако
Дај еден скриншот од таму од кај што си ја анзипувал. Значи отвори го фолдерот кај што си ја анзипувал играта и дај скриншот да видиме што и како...Да ја одзипував, значи се тоа и отворив фајлот и има сетап ама не можам да ја инсталирам.Не можам да се снајдам никако