Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ако некој најде начин како да се играт со двајца Sonic & SEGA All-Stars Racing, нека кажвит одма! :)

Со Xpadder се снајдов некако само јас на една рачка да играм, ама неможам да напрам да играм двајца...

Вечно благодарен ќе ви бидам ак го напрам ова... :pipi:

Edit: И заборавив да кажам дека играва ми сецкат. Незнам шо е работава... Намалив резолуција, исклучив Vertical Sync и пак ми сецкат...

Инаку имам nVidia 9800+ и 4GB RAM. Или поедноставно, игри како GTA IV, Prototype etc., без проблем ми ги терат....

Ако некој најде начин како да се играт со двајца Sonic & SEGA All-Stars Racing, нека кажвит одма! :)

Со Xpadder се снајдов некако само јас на една рачка да играм, ама неможам да напрам да играм двајца...

Edit: И заборавив да кажам дека играва ми сецкат. Незнам шо е работава... Намалив резолуција, исклучив Vertical Sync и пак ми сецкат...

Инаку имам nVidia 9800+ и 4GB RAM. Или поедноставно, игри како GTA IV, Prototype etc., без проблем ми ги терат....

M? :pipi:

Снимив на Frozen Throne пач 1,24е. 1,24,4,6378
ама јазикот ми се смени у француски, ваљда.
Каде може да се смени у Англиски? Јас побарав у играта ама не најдов, т.е. не видов.

Ај бе луѓе помагајте, барем за то шо сецкат. Би требало да знајте. :kesa:

Значи.................................... до играта е

Пробај најди си PATCH за неа ако има, види дали ќе се оправи нешто. Или смени нешто во сетинзите, намали графика, резолуција, смени драјвери на графичка.....

Дали излезе некој пач за саботер за да ја играм на ати графичка.Ако имат излезено дајте линк.

Дали имат програма за поделвејне на игра на 2 цедина.Сакам да ја поделам саботер на две двд-р цедина.

Дали излезе некој пач за саботер за да ја играм на ати графичка.Ако имат излезено дајте линк.

Дали имат програма за поделвејне на игра на 2 цедина.Сакам да ја поделам саботер на две двд-р цедина.

WinRar

Десен клик на фајлот/фајловите/фолдерот... - Add to archive -

Split_Options.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom