Помош и совети

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ако некој најде начин како да се играт со двајца Sonic & SEGA All-Stars Racing, нека кажвит одма! :)

Со Xpadder се снајдов некако само јас на една рачка да играм, ама неможам да напрам да играм двајца...

Вечно благодарен ќе ви бидам ак го напрам ова... :pipi:

Edit: И заборавив да кажам дека играва ми сецкат. Незнам шо е работава... Намалив резолуција, исклучив Vertical Sync и пак ми сецкат...

Инаку имам nVidia 9800+ и 4GB RAM. Или поедноставно, игри како GTA IV, Prototype etc., без проблем ми ги терат....

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Ако некој најде начин како да се играт со двајца Sonic & SEGA All-Stars Racing, нека кажвит одма! :)

Со Xpadder се снајдов некако само јас на една рачка да играм, ама неможам да напрам да играм двајца...

Edit: И заборавив да кажам дека играва ми сецкат. Незнам шо е работава... Намалив резолуција, исклучив Vertical Sync и пак ми сецкат...

Инаку имам nVidia 9800+ и 4GB RAM. Или поедноставно, игри како GTA IV, Prototype etc., без проблем ми ги терат....
M? :pipi:

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.047
Поени од реакции
6.074
Снимив на Frozen Throne пач 1,24е. 1,24,4,6378
ама јазикот ми се смени у француски, ваљда.
Каде може да се смени у Англиски? Јас побарав у играта ама не најдов, т.е. не видов.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669

Ај бе луѓе помагајте, барем за то шо сецкат. Би требало да знајте. :kesa:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Значи.................................... до играта е

Пробај најди си PATCH за неа ако има, види дали ќе се оправи нешто. Или смени нешто во сетинзите, намали графика, резолуција, смени драјвери на графичка.....

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Дали излезе некој пач за саботер за да ја играм на ати графичка.Ако имат излезено дајте линк.

Дали имат програма за поделвејне на игра на 2 цедина.Сакам да ја поделам саботер на две двд-р цедина.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Дали излезе некој пач за саботер за да ја играм на ати графичка.Ако имат излезено дајте линк.

Дали имат програма за поделвејне на игра на 2 цедина.Сакам да ја поделам саботер на две двд-р цедина.
WinRar

Десен клик на фајлот/фајловите/фолдерот... - Add to archive -

Kajgana Shop

На врв Bottom