Michealangelo
•TMNT•
- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 112
- Поени од реакции
- 17
И се гаси несака да стартува.Кликни доле Cancel Activation![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И се гаси несака да стартува.Кликни доле Cancel Activation![]()
И се гаси несака да стартува.
незнам дали ја погодив темава,но темава е "помош" а мене ми треба помош.
-Ми треба помош за да најдам Crack за COD5...мојот крак е со тројанец,добро е што авирата го најде...Има некој крак за COD5???:smir:
не ми се чекаше,и сепак го ставив тој што го покажуваше како вирус.Можеби и не е вирус а го покажува,шо го знамЗа која верзија сакаш крак?![]()
Можит не е за тука прашањево и плус глупо ке изгледат ова ама да си прашам.Чудно ми е видеото мн и со тој ком да ја играт гта 4 .Нешто фејк е а?.Одејте на јутјуб и напишете gta iv on voodoo graphic и одејте на првото .
PC Specs:
CPU: Intel 80486 100MHz
GPU: 3dfx Voodoo Graphics 4mb
16 MB of RAM
Game Settings:
Resolution: 640x480
All settings to low
15-20 FPS while recording with fraps
20-25 fps without fraps
Не мисе вервит ова некако фејк.
Ај те молам објасни ми од каде знаеш дека неговиот компјутер е тој што го пишал во description?
Размисли малце?
иам проблем со MW2. некќе сингл да се пушти. Си стои тоа почетната слика и нишо не се дешава.
A Steam уклучен ти е?![]()
Ако е исклучен Стим, после 30 секунди ми дава прозорче кое вика дека мора да пуштам стим,
а пак ако Е вклучен стимот, истото ми го појавува, ама одма. без разлика дали стим е ОН или ОФ, играта го глеа као офлајн
ЕДИТ: Сеа пробав да ја пуштам, условно се пушти, се појави црна слика и се изгаси.
играта ми е со пач 1.0.172
Ја имаш активирано Zero Gear? Ако ја имаш, треба да ја стартуваш мв2 преку неа.
Симнав игри но се во DMG и BIN формат, и неможам да ги отворам.
Совет:raz: