Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, ја инсталирав Half Life 2: Collector's Edition (така пишува на паковката) и имам некои проблеми со него. Значи све ке се инсталира, ке играм ке играм и ако се ресетира компјутерот се укочуваат сите карактери од играта, СВЕ станува здрвено... дури и типот кога збори на "New Game" :pos2:
Незнам зашто прави вака зашто од другарот каде што ја земав играта све работи цакум - пакум. Може некој да најде лек за ова? :kesa:

Имаш ти од старата инсталација т.е. лошо кракувана.

Врати го датумот на компјутерот на тој кога си ја инсталирал играта.

Пример ако си ја инсталирал на 10 јануари, секогаш кога сакаш да ја играш играта, ставај да биде 10 јануари.

Значи нема шанси да ја инсталирам на windows така?
Неможе некако да ги претворам во друг формат:toe:

За претворување, може. Ама ако е за Mac наменета апликацијата, не верувам дека ќе ти работи.

Abe sto bide sega, ne mi pravese vaka:
Igram dota i naednas na sred igra mi tama Disconect i Garena.exe Dont Send, i koga ke stisnam Dont send, pravo se gasi garena.
aj pomos:
20h7gnk.jpg

Имаш ти од старата инсталација т.е. лошо кракувана.

Врати го датумот на компјутерот на тој кога си ја инсталирал играта.

Пример ако си ја инсталирал на 10 јануари, секогаш кога сакаш да ја играш играта, ставај да биде 10 јануари.

Леле другар ФАЛА МНОГУ :smir: Незнаеш колку те сакам за ова што ми го кажа :kesa:
Добиваш зеленко како знак на благодарност :smir:

Ја инсталирав Battlestations:Pacific и ја пуштам.Се уклучува и ми се појавува слика од БПЦ и толку застанува тука незнам како да ја пуштам.Да чекам 5 минути ми се појавува трајлерот од БПЦ но никаден нема старт или нешто слично.

Ја инсталирав Battlestations:Pacific и ја пуштам.Се уклучува и ми се појавува слика од БПЦ и толку застанува тука незнам како да ја пуштам.Да чекам 5 минути ми се појавува трајлерот од БПЦ но никаден нема старт или нешто слично.
Крак нов да ставиш ?

А да пробаше да стиснеш ЕНТЕР, Space, ESC итн ?

А да пробаше да стиснеш ЕНТЕР, Space, ESC итн ?
Сите дугмиња од тастатурата ги стиснав ама неќе.Кога ќе се пушти тој трајлерот после 5 минути и да кликнам и да стиснам дугме пак ме враќа на тоа почетното.

Крак нов да ставиш ?
Нема крак.

Сите дугмиња од тастатурата ги стиснав ама неќе.Кога ќе се пушти тој трајлерот после 5 минути и да кликнам и да стиснам дугме пак ме враќа на тоа почетното.

Нема крак.

Побарај на Google дали има некој пач за играта, инсталирај го, најди крак за пачот, кракувај и играј.

Ако нема пач, најди си ти крак од нет, стави го и пробај.

Ја уклучувам играта поминува тоа еидос студиос и стигнува до сликата погоре.По 5 минути се пушта трајлерот и да стиснам било што пак ме враќа на сликата погоре.Корун ако може да ми дадеш крак јас барав и најдов нешто од 600мб.

Ја уклучувам играта поминува тоа еидос студиос и стигнува до сликата погоре.По 5 минути се пушта трајлерот и да стиснам било што пак ме враќа на сликата погоре.Корун ако може да ми дадеш крак јас барав и најдов нешто од 600мб.

Ти пратив порака, провери.

Прво пробај само со кракот. Ако не сака, тогаш инсталирај го пачот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom