Michealangelo
•TMNT•
- Член од
- 26 август 2009
- Мислења
- 112
- Поени од реакции
- 17
И се гаси несака да стартува.Кликни доле Cancel Activation![]()
И се гаси несака да стартува.Кликни доле Cancel Activation![]()
Ова ти се појавува пред да почнеш да ја инсталираш или си ја инсталирал па не сака да се уклучи?И се гаси несака да стартува.
За која верзија сакаш крак?незнам дали ја погодив темава,но темава е "помош" а мене ми треба помош.
-Ми треба помош за да најдам Crack за COD5...мојот крак е со тројанец,добро е што авирата го најде...Има некој крак за COD5???:smir:
не ми се чекаше,и сепак го ставив тој што го покажуваше како вирус.Можеби и не е вирус а го покажува,шо го знамЗа која верзија сакаш крак?![]()
Ај те молам објасни ми од каде знаеш дека неговиот компјутер е тој што го пишал во description?Можит не е за тука прашањево и плус глупо ке изгледат ова ама да си прашам.Чудно ми е видеото мн и со тој ком да ја играт гта 4 .Нешто фејк е а?.Одејте на јутјуб и напишете gta iv on voodoo graphic и одејте на првото .
PC Specs:
CPU: Intel 80486 100MHz
GPU: 3dfx Voodoo Graphics 4mb
16 MB of RAM
Game Settings:
Resolution: 640x480
All settings to low
15-20 FPS while recording with fraps
20-25 fps without fraps
Не мисе вервит ова некако фејк.
pa zato vi velam.I kolku so slusanv voodoo bile jaki graficki( demek).Ај те молам објасни ми од каде знаеш дека неговиот компјутер е тој што го пишал во description?
Размисли малце?
A Steam уклучен ти е?иам проблем со MW2. некќе сингл да се пушти. Си стои тоа почетната слика и нишо не се дешава.
Ако е исклучен Стим, после 30 секунди ми дава прозорче кое вика дека мора да пуштам стим,A Steam уклучен ти е?![]()
Ја имаш активирано Zero Gear? Ако ја имаш, треба да ја стартуваш мв2 преку неа.Ако е исклучен Стим, после 30 секунди ми дава прозорче кое вика дека мора да пуштам стим,
а пак ако Е вклучен стимот, истото ми го појавува, ама одма. без разлика дали стим е ОН или ОФ, играта го глеа као офлајн
ЕДИТ: Сеа пробав да ја пуштам, условно се пушти, се појави црна слика и се изгаси.
играта ми е со пач 1.0.172
Ја средив. Сменив сингл плеер Крак, и се пушта сеа.Ја имаш активирано Zero Gear? Ако ја имаш, треба да ја стартуваш мв2 преку неа.
Инсталирај PowerISOСимнав игри но се во DMG и BIN формат, и неможам да ги отворам.
Совет:raz: