-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
Најди го .exe фајлот и играј.Ја симнав маме32 сеа што да правам?
Најди го .exe фајлот и играј.Ја симнав маме32 сеа што да правам?
Ајде Фицијани кажи што од тоа шо го кажав не е на место.....баш ме интересира на шо поточно мислиш...?Глеј Тимче, ова шо ти го кажуваше Пиповски, и не е баш на место. Значи има секакви верзии на играта, дали од 5гига, дали од 6гига, или од 11. Јазикот нема врска со ова. Можеш да најдеш верзија од било колку гига, истата може да го има било кој јазик, англиски, руски, бугарски, итн итн. Значи ти си спуштил верзија со бугарски/руски јазик. Не сум сигурен дека можеш да го смениш јазикот сега, си требал да пазиш пред да ја симнеш да видиш кој јазик е. Али сигурен сум дека можеш да најдеш помала верзија од играта (5ГБ, не 11, пример) на интернет, со англиски јазик.
Поздрав.
Епа примети ја разликата во тоа што јас напишав, и тоа што ти напиша.Ајде Фицијани кажи што од тоа шо го кажав не е на место.....баш ме интересира на шо поточно мислиш...?
Земајки впредвид дека муабетот е за торентите кој ги има на замунда од КОД МВ2.....![]()
Нема модови, има само еден пач, кој мислам дека поправа нешто и во гејмплејот.Да не знет некој страна за модој за Скарфејс(ако воопшто имат модови).
Пробај на друг компјутер. Ако неќе и таму, цедето оштетено е.Ми се игра Crysis. Имам една верзија на цеде, и кога пробувам да екстрактирам, ми се појавува ова:
Да не може нешто да се среди, или оштетено е цедето?
А да пробаш Mount Image на rar-от со Daemon Tools?Ми се игра Crysis. Имам една верзија на цеде, и кога пробувам да екстрактирам, ми се појавува ова:
![]()
Да не може нешто да се среди, или оштетено е цедето?
Или лошо го копираш кракот, или пак кракот е лош. Колку мега е кракот? Мојот е 80МБ, и работи како што треба. Би требало и твојот да е толку.Дечки ве молам кажите ми што е финта, ја симнав НБА 2К10 од ЗАМУНДА и кракот го копирам и не се уклучува играта пишува имало некоја грешка. ?????
1. Оштетено ти е цедетоИ мене нејќе Crysis да ми се направи. Пробав со Daemon
Каква грешка? Што точно пишува?Нејќе брат, мојот крак е 80,2 МБ го копирам и коа пуштам игра ми излегува грешка некоја. Незнам што е работа.
Ја купив играта од продавница. Не ни знаев дека е рипната. Тоа кога излезе беше.1. Оштетено ти е цедето
2. Зашто морате RIP игри да симнувате?
3. Симни си ја пак сега![]()
Пробај да ја екстрактируваш фајл по фајл, не одеднаш сите фајлови. Незнам што друго да ти кажамЈа купив играта од продавница. Не ни знаев дека е рипната. Тоа кога излезе беше.