Помош и совети

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Пробај инсталирај го на друг компјутер, и после инсталираното префрли со го на твојот компјутер, и види дали ќе работи.

Кажи жанр..
Некој фудбал, камиони:)ама сите ги знам :(:.:D

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Некој фудбал, камиони:)ама сите ги знам :(:.:D
За фудбал.. Фифа 2005, 06, 07.. Па да си симнеш пач со најнови трансфери, ако има. Со камиони нема многу игри, а и викаш ги знаеш. Така да можеш NFS да си земеш.. Most Wanted би одела добро на твојата конфигурација, а и играта е одлична.. Ако сакаш пуцање, имаш добра ФПС, која може да се игра на твојата машина, и тоа солидно. Зборам за Battlefield 2. Исто така и Halo, која не бара јака конфигурација. Имаат и free multiplayer. Исто можеш да ја пробаш и SPORE, ќе ти се свиѓа, има одлична приказна и графика, а ќе ја фати на твојата конфигурација. И на крај краева можеш и WoW да почнеш да играш, на приватни сервери. Ќе ти ја фати на твојата машина, ВоВ не бара јак компјутер..Ќе ти препорачам и некои мали, забавни игри кои не бараат јака конфигурација.. Plants vs Zombies, Machinarium, Trine, World of Goo..

T81

The Chosen One
Член од
15 ноември 2009
Мислења
229
Поени од реакции
6
Ми треба помош, Dirt 2 ми заглавува после првата трка онаа во лондон, до таму немам никаков проблем, графика перфект, сецканје никакво ниту чекање за лоад ништо ама од кога ќе ја завршам 1та трка после спецификациите заглавува, тон има има од позадина ама сликата е замрзната. Помош, кој знае нешто нека пише фала.

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Ми треба помош, Dirt 2 ми заглавува после првата трка онаа во лондон, до таму немам никаков проблем, графика перфект, сецканје никакво ниту чекање за лоад ништо ама од кога ќе ја завршам 1та трка после спецификациите заглавува, тон има има од позадина ама сликата е замрзната. Помош, кој знае нешто нека пише фала.
Имаш ли тоа се по ред инсталирано, Microsoft Visual C++ 2005 и 2008 Redistributable? Ги имаш ли сите верзии на Mircrosoft .NET Frameworks инсталирано? 3.5 е последна. Имаш ли последна верзија на DirectX инсталирано? Ги имаш ли сите драјвери за графичката и матичната инсталирано? Имаш ли ставено добар крак?

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
so me rabotata koga ja instaliram pes 2010 i ja pusti onie dzvezdicki dolu odat i odednas dont sent ako moze nekoj neka pomogne

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Видете сега, инсталирав CoD MW2 арно ама од замуда ја симнав и сега на бугарски е и може ли некако да се направи на англиски за да не ја симнувам одново оти многу е 5ГБ?

?

..........

Гостин
Видете сега, инсталирав CoD MW2 арно ама од замуда ја симнав и сега на бугарски е и може ли некако да се направи на англиски за да не ја симнувам одново оти многу е 5ГБ?
Руски е не е бугарски ако си ја симнал таа од 4,20гига, и за жал неможе да се смени на англиски.....ти смета тоа..

И од 5,76 гига е на руски, англиската е 11 гига....не вреди да ја симињаш исто е се само јазикот....

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Руски е не е бугарски ако си ја симнал таа од 4,20гига, и за жал неможе да се смени на англиски.....ти смета тоа..

И од 5,76 гига е на руски, англиската е 11 гига....не вреди да ја симињаш исто е се само јазикот....
зарем англискиот јазик зафаќа 4-5 ГБ или нешто друго е тоа како и да е само прашав дали може иначе не ми пречи:toe:

?

..........

Гостин
зарем англискиот јазик зафаќа 4-5 ГБ или нешто друго е тоа како и да е само прашав дали може иначе не ми пречи:toe:
:)сигурно не е до јазикот, јас ја симнав таа од 11 гига, ама тогаш штотуку излезе и само тој торент беше.....не бев стрплив да ја играм, а братучедми си почека и ја симна таа ти шо ја имаш на руски шо е...па ја поиграв кај него исто е комплетно се само јазикот...
Мислев на почеток дека ке стават и на англиски помала посплескана ама ете не ставиле:toe:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
:)сигурно не е до јазикот, јас ја симнав таа од 11 гига, ама тогаш штотуку излезе и само тој торент беше.....не бев стрплив да ја играм, а братучедми си почека и ја симна таа ти шо ја имаш на руски шо е...па ја поиграв кај него исто е комплетно се само јазикот...
Мислев на почеток дека ке стават и на англиски помала посплескана ама ете не ставиле:toe:
Епа ако е целосно иста зошто таа е 11 а таа 4-5 ГБ?:nesum:

?

..........

Гостин
Епа ако е целосно иста зошто таа е 11 а таа 4-5 ГБ?:nesum:
Таа е прва, ја добиле и ја ставиле, не се инсталира само ја симињаш ставаш крак и играш, подоцна ги имат добиено двете руски компресирани, а коа ке ги ехстрахираш и тие се тука некаде 10, 11, гига......исто е :helou:

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Таа е прва, ја добиле и ја ставиле, не се инсталира само ја симињаш ставаш крак и играш, подоцна ги имат добиено двете руски компресирани, а коа ке ги ехстрахираш и тие се тука некаде 10, 11, гига......исто е :helou:
Океј е сепак фала :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Глеј Тимче, ова шо ти го кажуваше Пиповски, и не е баш на место. Значи има секакви верзии на играта, дали од 5гига, дали од 6гига, или од 11. Јазикот нема врска со ова. Можеш да најдеш верзија од било колку гига, истата може да го има било кој јазик, англиски, руски, бугарски, итн итн. Значи ти си спуштил верзија со бугарски/руски јазик. Не сум сигурен дека можеш да го смениш јазикот сега, си требал да пазиш пред да ја симнеш да видиш кој јазик е. Али сигурен сум дека можеш да најдеш помала верзија од играта (5ГБ, не 11, пример) на интернет, со англиски јазик.

Поздрав.

ViktorRedDEvil

Red Army
Член од
10 октомври 2009
Мислења
383
Поени од реакции
8
Dajte nekoj link kade mozam da ja simnam dirt 2 ako ste ja simnuvale i ako od tamu raboti inaku mnogu igri sa me zeznale ne rabotat.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Abe imat nekoj fiks za win7 za the saboteur ne mozam so ovaj xp mn grdddddddddd.

Kajgana Shop

На врв Bottom