Помош! Дали сум бремена?

• Креатор на темата Креатор на темата virgо
  • Време на започнување Време на започнување
Од ладново е море, и има доладено в јајници, настин ова она и ете каснење ебаго :D

Шо и да не и дојди, свадби се прават, така дојде модава. I said YES! и свршен чин.

Ако ви касни, може е и оти овој месец сте пропуштиле секс. Се си бива.
Туго моја. :facepalm:

Здраво , на девојка ми и касни веќе 6ти ден. Не сме згрешиле нигде , ама сумљаме во тоа да кога сум се бришел со влажна марамица евентуално да прстите допреле нешто од спермата но тоа површно, после тоа после пола саат прстите ги ставив во нејзе без да измијам раце , но тие беа суви.... дали е можно од тоа да затруднела иако не е можно? сериозни одговори , фала
Шо па и ти толку си се испаничил,и да е трудна,татковството е најубавото чуство во животот на еден маж.Ќе си изграте свадба,и детето ќе си го раснете со љубов!Не биди себшчен и не и го загрозувај здравјето на девојката со абортуси,и не ја крши емоцинално,до крај на живот!
Ако си веќе голем ебач,биди муж и покажи достоинство,понеси одговорност за своите постапки!
Ми се бљуе коа читам вакви нешта!

Снешко, распрашај се како се затвара темава. Доволно одговори доби

Se dodeka ne i vbrizgas edna supena lazica sperma podlaboko od 5cm nema gajle.

Е добро како е можно да си бришел раце со влажна марамица и на тоа да остане сперма па уште да ја затрудниш :facepalm:. Ако е трудна биди сигурен дека ти не си таткото...

Е добро како е можно да си бришел раце со влажна марамица и на тоа да остане сперма па уште да ја затрудниш :facepalm:. Ако е трудна биди сигурен дека ти не си таткото...
малку оф топик, ама влажните марамчиња задолжително да се фрлат во корпа за отпадоци, никако во вц шоља, се затнува:mad:

Ја мислам дека не ја пали,па мора да ставфа прсти за ја навлажни !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom