Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Абе си имам телевизор во собата кај мене и си го поврзувам со компјутерот и сакам преку компјутерот да си гледам сателитска ама ми треба програм знам дека има многу ретко добри програмчиња за тоа ама online streaming кога гледам преку било кој сајт све нешто кочи/сецка и ме нервира .:mad:
Не си погодил у вистинска мета затоа ти кочи, види тука, тука и тука.:D

Овде не кочи ама само 3 програми мене ми требаат повеќе :( затоа барав програм кај што има некаде околу 200-300 програми

Да ве прашам програма со која можам да отворам PART file ? има некоја таква или конвертер за овој фомат да го направам iso ? Спуштив NBA2к13 и ми ја даде како NBA2k13.iso.part .. е сега не може со Daemon tools pro да се отвори .

Да ве прашам програма со која можам да отворам PART file ? има некоја таква или конвертер за овој фомат да го направам iso ? Спуштив NBA2к13 и ми ја даде како NBA2k13.iso.part .. е сега не може со Daemon tools pro да се отвори .
Мислам дека не ти е додаунлодирана. затоа ти е така.Ако грешам, поправете ме.

Ми треба програм кој јас кога ке зборам на микрофон гласот одма да ми го конвертира ако збори машко во женски глас и обратно. и тоа јас зборам на микрофон а гласот конвертиран на пример во женски си оди на звучниците.
http://www.screamingbee.com/product/download.aspx

Free Studio

ManagerBig.png

Се спушти цела Seeding правеше .

Во тој случај, биле повеќе делови (Part1, Part2.....). Или во торентот се повеќе фајлови а ти си селектирал еден дел, или се на друго место, друг торент.

Во тој случај, биле повеќе делови (Part1, Part2.....). Или во торентот се повеќе фајлови а ти си селектирал еден дел, или се на друго место, друг торент.
Спуштив со друг торент и ок беше :D

Ми треба софтвер за промена на гласот во снимено видео, ако некој знае нека пише име, фала.

Го барам англиско-македонскиот речник пуштен од МКДЕВ тимот ,го има некој ?

Како се викаше онаа играта со вонземјаните шо се играше со тоа што требаше да се земат дијамантите, да ги унуштитш другите вонземјани и да одиш на потралот за следниот левел. Никако не ми текнува, и да ме убиете нема да ми текни
edit: oblikot na vonzemjaninot bese vakov:http://www.google.com/imgres?um=1&h...bnh=183&tbnw=218&start=0&ndsp=21&tx=110&ty=72

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom