Помош: Барам софтвер

• Креатор на темата Креатор на темата anemane
  • Време на започнување Време на започнување
Да ве прашам програма со која можам да отворам PART file ? има некоја таква или конвертер за овој фомат да го направам iso ? Спуштив NBA2к13 и ми ја даде како NBA2k13.iso.part .. е сега не може со Daemon tools pro да се отвори .
Штом не бива преку Daemon Tools pro и штом викаш дека ти симнена цела, тогаш инсталирај ја и пробај со овие: Power Iso или Daemon tools lite.:D

Штом не бива преку Daemon Tools pro и штом викаш дека ти симнена цела, тогаш инсталирај ја и пробај со овие: Power Iso или Daemon tools lite.:D
пробај избриши го тоа .part... да биде само NBA2k13.iso

Ехеее средив ова беше пред многу време иначе до торентот било со торч спуштав и не ги спушташе добро со уторент спуштив си беше ок ;)

Некое програмче шо кракува лозинка од zip фајл? По брза постапка а не да чекам по 48 часа.

Некое програмче шо кракува лозинка од zip фајл? По брза постапка а не да чекам по 48 часа.
Е такво баба Дафинка имаше, ама си ојде, кутрата.
Шега на страна такво не постои. Сите такви програми работат на try & error. Значи пробува шифра ако не е таа, иде даље, се додека ја најде вистинската. Ако е со помалку знаци, има шанси да ја пронајде за неколку часа, со малку среќа да е нешто поедноставна шифрата можеби и помалку, но ако е со повеќе (пр. над 10) и има комбинација и од специјални карактери и бројки, и 48 часа ќе му бидат малку.

Добро утро :).

Ми треба програма каде што ќе можам да исечам дел од некое видео поточно имам епизода од една серија и сега и рекламите се во неа дали постои некоја програма каде што ќе можам рекламите да ги исечам да ги нема и да остане целата епизода :) без глупавите реклами :/.

Однапред фала многу :)

Ми треба програма каде што ќе можам да исечам дел од некое видео поточно имам епизода од една серија и сега и рекламите се во неа дали постои некоја програма каде што ќе можам рекламите да ги исечам да ги нема и да остане целата епизода :) без глупавите реклами :/.

Windows Movie Maker ќе ти заврше работа.

А дали бара многу големи ресурси?
Немам многу голема конфигурација па затоа ... :(

Sony Vegas може да се каже дека е професионален програм ако имаш послаб компјутер ќе бараш некоја постара верзија

За едноставност земи Movie Maker или VideoPad Editor, ама ако сакаш квалитет земи Sony Vegas 12, сонито е многу појако, ама бара повеќе знаење, и е доста посложено од претходниве две.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom