Помош: Барам софтвер

Член од
4 март 2010
Мислења
268
Поени од реакции
26
Ми треба програм кој јас кога ке зборам на микрофон гласот одма да ми го конвертира ако збори машко во женски глас и обратно. и тоа јас зборам на микрофон а гласот конвертиран на пример во женски си оди на звучниците.

Брзии

Бело сунце, Бело небо, иди даље бог те јебо!
Член од
15 јануари 2012
Мислења
1.026
Поени од реакции
481
Го имаше ова за мобилен телефон... Големи заебанции паѓаа... само не ми текнуе името.. :D

Член од
25 април 2012
Мислења
443
Поени од реакции
580
За промјана на пол? Сбличај гаштите хахах .........мислам дека на fruity loops имаш таква опција, прашај го чичко Гугл тој најдобро ке ти каже.

H

HoT IcE

Гостин
Дајте по ПП линк за проверен Фотошоп CS4 што работи сигурно, симнав 100 и ниеден не работи. Сите од замунда се пробани.

Член од
20 март 2008
Мислења
694
Поени од реакции
414
Знам дека има негде на форумов ама искрено ме мрзи да барам. Како се викаше програмата со која што можам да ги избришам сите фајлови/регистри итн за една програма. Офис пакетот ми прае проблеми и сакам да го преинталирам ама пред тоа сакам да избришам се што е поврзано со Мајкрософт офис, за да не ми прае случајно пак проблеми.
Фала однапред.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Знам дека има негде на форумов ама искрено ме мрзи да барам. Како се викаше програмата со која што можам да ги избришам сите фајлови/регистри итн за една програма. Офис пакетот ми прае проблеми и сакам да го преинталирам ама пред тоа сакам да избришам се што е поврзано со Мајкрософт офис, за да не ми прае случајно пак проблеми.
Фала однапред.
Има повеќе такви програми. Јас го користам овој
Revo uninstaller Pro тука види:
http://www.revouninstaller.com/

Го има по торентиве.

Член од
10 февруари 2006
Мислења
385
Поени од реакции
90
Фала однапред.
Да не пробуваш Office 2010 на XP да пуштиш?
Симни ова - практично за Microsoft инсталации

Цепелин

Личност со добар вкус
Член од
29 октомври 2012
Мислења
32
Поени од реакции
78
Нема таков софтвер за зборување во реално време. Има апликации да снимиш разговор па после да го трансформираш а за во реално време нема, барем за андроид нема. Со другите оперативни системи не сум близок. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom