Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа чим виде зш пак бараш? Многу безобразно од твоја страна.Да ми прати некој по ПП торент од филмов ако има нигде неможам да најдам http://www.imdb.com/title/tt1403177/ ( да видов дека темава не е за барање торенти)
Епа чим виде зш пак бараш? Многу безобразно од твоја страна.
Вака, филмот е стар, можеби некаде околу 1985, со Lili Taylor во главна улога. Во филмот, таа е млада девојка која решава да се самоубие, има се' испланирано, па вечерта пред да го направи тоа и' ја соопштува својата намера на нејзината мајка. Целиот филм е всушност дијалог, во кој мајка и' се обидува да ја одврати, а Lili да ја натера мајка си да се помири со нејзината одлука. Ми треба насловот, никако не можам да го најдам. Tnx
Вака, филмот е стар, можеби некаде околу 1985, со Lili Taylor во главна улога. Во филмот, таа е млада девојка која решава да се самоубие, има се' испланирано, па вечерта пред да го направи тоа и' ја соопштува својата намера на нејзината мајка. Целиот филм е всушност дијалог, во кој мајка и' се обидува да ја одврати, а Lili да ја натера мајка си да се помири со нејзината одлука. Ми треба насловот, никако не можам да го најдам. Tnx
Ауу, браво!
Филмов ми е гледан скоро... но незнам како се викаше...
Типов должи пари на еден багабонт... одејќи да му ги врати парите заглавува во еден мал град... мислам му се расипа колата... а тој механичарот се му бараше повеќе и повеќе пари... таму во градот ке го запознае градскиот богаташ. којшто ке му плати на типот за да ја убие женаму... сепак типот и женаму на богаташот ке го убијат богаташот и ке ги земат парите, коишто беа скриени во средината на подот на нивната спална...
некој го знае филмов?))
Ај малце помош 4-5 другари се и патуваат некаде не знам каде баш...
Еве во оваа песна на 2:05 даваат сцени од филмот.
Благодарам однапред.