Помош: Барам еден филм!

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Пред некоја недела гледав еден филм со Adam Sandler , во филмот беше... т.е. со едно далечинско и можеше да патува во иднината и на крајот сфати дека тоа е лошо за него и за неговото семејство бидејќи се однесувал лошо.... Па ме интересираше како се вика филмов ...

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Пред некоја недела гледав еден филм со Adam Sandler , во филмот беше... т.е. со едно далечинско и можеше да патува во иднината и на крајот сфати дека тоа е лошо за него и за неговото семејство бидејќи се однесувал лошо.... Па ме интересираше како се вика филмов ...
Click

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
CLICK

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
ФИЛМ За бермудскиот триаголник

ве молам ако некој знае како се вика филмот за бермудскиот триаголник !!!

Сдоржина

го имаат давано на А1 ТВ , и во филмот се работи за една истразувачка екипа која оди да го истразува тоа подрачје , и знам еден авион исчезнува со мало девојче тој ден и другиот ден го наогаат доле авион во океанот а истото девојче има околу 70 години а коа ја прашуваат колку години има он казува дека има 5 ! ?
го имаат давано на А1 пред 2 до 3 години најмногу !! ФАЛАА !

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
ве молам ако некој знае како се вика филмот за бермудскиот триаголник !!!

Сдоржина

го имаат давано на А1 ТВ , и во филмот се работи за една истразувачка екипа која оди да го истразува тоа подрачје , и знам еден авион исчезнува со мало девојче тој ден и другиот ден го наогаат доле авион во океанот а истото девојче има околу 70 години а коа ја прашуваат колку години има он казува дека има 5 ! ?
го имаат давано на А1 пред 2 до 3 години најмногу !! ФАЛАА !
http://www.imdb.com/title/tt0452573/

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Вака, филмот е стар, можеби некаде околу 1985, со Lili Taylor во главна улога. Во филмот, таа е млада девојка која решава да се самоубие, има се' испланирано, па вечерта пред да го направи тоа и' ја соопштува својата намера на нејзината мајка. Целиот филм е всушност дијалог, во кој мајка и' се обидува да ја одврати, а Lili да ја натера мајка си да се помири со нејзината одлука. Ми треба насловот, никако не можам да го најдам. Tnx

Борче

Мадридиста
Член од
9 октомври 2010
Мислења
216
Поени од реакции
290
Вака, филмот е стар, можеби некаде околу 1985, со Lili Taylor во главна улога. Во филмот, таа е млада девојка која решава да се самоубие, има се' испланирано, па вечерта пред да го направи тоа и' ја соопштува својата намера на нејзината мајка. Целиот филм е всушност дијалог, во кој мајка и' се обидува да ја одврати, а Lili да ја натера мајка си да се помири со нејзината одлука. Ми треба насловот, никако не можам да го најдам. Tnx
Arizona Dream ?

Член од
9 август 2008
Мислења
218
Поени од реакции
109
Ми треба еден филм, го гледав негде пред 4-5 години.
Доаѓа еден човек во едно градче, ама рацете му се ножици и така малку го загледав и не го догледав.
Еве слика која ме потсети на филмот. линк.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.299

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Сакам некој интересен филм каде што дејството му се одвива во затвор. Сеа не ми текнуваат такви филмови, едноставно ако има некој препорачајте :) (освен со Еди Марфи и Мартин Лоренс).

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.663
Поени од реакции
34.110
Сакам некој интересен филм каде што дејството му се одвива во затвор. Сеа не ми текнуваат такви филмови, едноставно ако има некој препорачајте :) (освен со Еди Марфи и Мартин Лоренс).
Maлку поразличен, види дали ти врши работа.. :)

http://www.imdb.com/title/tt0997152/

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
Мене на овај ми текнува FELON

Kajgana Shop

На врв Bottom