Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
барам еден филм со клинд иствуд ке му ја убиет како дете цела фамилија и кога ке пораснит ке оди да се одмаздит

Барам еден филм неколку девојчи во војска филмот е комедија

Барам еден филм одамна го имам гледано.Се работеШе за двајца соседи и цело време се препираат.И двајцата имаа синови заедно играа коШарка.При крај на филмот едниот сосед ке влезе во куката на другиот и ке сака да го утепа.Едниот сосед работеШе мислам дека во месара.

Барам еден филм одамна го имам гледано.Се работеШе за двајца соседи и цело време се препираат.И двајцата имаа синови заедно играа коШарка.При крај на филмот едниот сосед ке влезе во куката на другиот и ке сака да го утепа.Едниот сосед работеШе мислам дека во месара.

Повели :) http://www.imdb.com/title/tt0110656/

ако може да ми помогнете...деца навагаат старо радио на касети...го пуштаат и он него излева дух (црнец) и почнува да игра,им иполнува разни желби на децата и баш знам последната желба му беше да му дадат на татко му втора шанса(за работата мислам беше)...ако го знае некој филмот ?

ако може да ми помогнете...деца навагаат старо радио на касети...го пуштаат и он него излева дух (црнец) и почнува да игра,им иполнува разни желби на децата и баш знам последната желба му беше да му дадат на татко му втора шанса(за работата мислам беше)...ако го знае некој филмот ?

Прва асоцијација, ова: http://www.imdb.com/title/tt0116756/

Со Шекил О'нил??? :)

--- надополнето ---

Леле овој вториов ми личи на серијата Племе што ја даваа на прва. Ја обожавав. Ме фати носталгија :(

Ej целосно ја имав заборавено таа серија, бев, мислам 6 одд кога ја даваа, ептен бев запалена поготово по фризурите на Ebony :vozbud: и не пропуштав епизода !!! Но освен тоа што се сместени пост-апокалиптично немаат никаква сличност со филмот што го барам :D
п.с. Да се најде барем некој на кој што му е познат филмов више година дена го барам и ништо :zid:

http://www.facebook.com/pages/The-Tribe-Official/174187639285839

:) еве гииии :)

Ми се соглеа филм со подморница, откога изгледав еден прее.

Ми текнува на еден одличен што сум го гледал многу одамна, мислам е за руска нуклеарна подморница за време на студената војна, кога не ќе сакаат да се предадат, и ќе се жртвуваат да го поправат реакторот па ќе се озрачат неколку морнари, само на тоа се сеќавам.

Боби[Мкд];4173809 напиша:
Ми се соглеа филм со подморница, откога изгледав еден прее.

Ми текнува на еден одличен што сум го гледал многу одамна, мислам е за руска нуклеарна подморница за време на студената војна, кога не ќе сакаат да се предадат, и ќе се жртвуваат да го поправат реакторот па ќе се озрачат неколку морнари, само на тоа се сеќавам.
Да не е овој со Харисон Форд K-19 the widowmaker од пред дестина години

барам еден филм со војна е мислам дека бесе во босна кога 2 ца американски војници ке заробет бремена жена едениот ке сакат да ја силоват но овај ке ја одбранит и ке ја носит секаде ... после то кога ке се породит ке му пее песна но ке ја убиет едни па тој ке го земит бебето со него

барам еден филм со војна е мислам дека бесе во босна кога 2 ца американски војници ке заробет бремена жена едениот ке сакат да ја силоват но овај ке ја одбранит и ке ја носит секаде ... после то кога ке се породит ке му пее песна но ке ја убиет едни па тој ке го земит бебето со него
Saviour ? Кога и татко и ќе ја отфрли, нема да ја прими в куќи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom