Помош: Барам еден филм!

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
барам еден филм со клинд иствуд ке му ја убиет како дете цела фамилија и кога ке пораснит ке оди да се одмаздит

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Барам еден филм неколку девојчи во војска филмот е комедија

Член од
26 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
0
Барам еден филм одамна го имам гледано.Се работеШе за двајца соседи и цело време се препираат.И двајцата имаа синови заедно играа коШарка.При крај на филмот едниот сосед ке влезе во куката на другиот и ке сака да го утепа.Едниот сосед работеШе мислам дека во месара.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.548
Поени од реакции
2.737
Барам еден филм одамна го имам гледано.Се работеШе за двајца соседи и цело време се препираат.И двајцата имаа синови заедно играа коШарка.При крај на филмот едниот сосед ке влезе во куката на другиот и ке сака да го утепа.Едниот сосед работеШе мислам дека во месара.
Повели :) http://www.imdb.com/title/tt0110656/

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
ако може да ми помогнете...деца навагаат старо радио на касети...го пуштаат и он него излева дух (црнец) и почнува да игра,им иполнува разни желби на децата и баш знам последната желба му беше да му дадат на татко му втора шанса(за работата мислам беше)...ако го знае некој филмот ?

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.663
Поени од реакции
34.110
ако може да ми помогнете...деца навагаат старо радио на касети...го пуштаат и он него излева дух (црнец) и почнува да игра,им иполнува разни желби на децата и баш знам последната желба му беше да му дадат на татко му втора шанса(за работата мислам беше)...ако го знае некој филмот ?
Прва асоцијација, ова: http://www.imdb.com/title/tt0116756/

С

Спенсер

Гостин
Со Шекил О'нил??? :)

--- надополнето ---

Леле овој вториов ми личи на серијата Племе што ја даваа на прва. Ја обожавав. Ме фати носталгија :(
Ej целосно ја имав заборавено таа серија, бев, мислам 6 одд кога ја даваа, ептен бев запалена поготово по фризурите на Ebony :vozbud: и не пропуштав епизода !!! Но освен тоа што се сместени пост-апокалиптично немаат никаква сличност со филмот што го барам :D
п.с. Да се најде барем некој на кој што му е познат филмов више година дена го барам и ништо :zid:
http://www.facebook.com/pages/The-Tribe-Official/174187639285839

:) еве гииии :)

M

Mario Gómez

Гостин
Ми се соглеа филм со подморница, откога изгледав еден прее.

Ми текнува на еден одличен што сум го гледал многу одамна, мислам е за руска нуклеарна подморница за време на студената војна, кога не ќе сакаат да се предадат, и ќе се жртвуваат да го поправат реакторот па ќе се озрачат неколку морнари, само на тоа се сеќавам.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
Боби[Мкд];4173809 напиша:
Ми се соглеа филм со подморница, откога изгледав еден прее.

Ми текнува на еден одличен што сум го гледал многу одамна, мислам е за руска нуклеарна подморница за време на студената војна, кога не ќе сакаат да се предадат, и ќе се жртвуваат да го поправат реакторот па ќе се озрачат неколку морнари, само на тоа се сеќавам.
Да не е овој со Харисон Форд K-19 the widowmaker од пред дестина години

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
барам еден филм со војна е мислам дека бесе во босна кога 2 ца американски војници ке заробет бремена жена едениот ке сакат да ја силоват но овај ке ја одбранит и ке ја носит секаде ... после то кога ке се породит ке му пее песна но ке ја убиет едни па тој ке го земит бебето со него

Член од
28 март 2006
Мислења
17.804
Поени од реакции
12.295
барам еден филм со војна е мислам дека бесе во босна кога 2 ца американски војници ке заробет бремена жена едениот ке сакат да ја силоват но овај ке ја одбранит и ке ја носит секаде ... после то кога ке се породит ке му пее песна но ке ја убиет едни па тој ке го земит бебето со него
Saviour ? Кога и татко и ќе ја отфрли, нема да ја прими в куќи.

Kajgana Shop

На врв Bottom