Политички случувања во САД: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали санкциите на администрацијата на Џо Бајден, кон Русија, вродуваат со плод?

• Вкупно гласачи
    48
  • Гласањето е завршено на .
ИЗБОРНИТЕ КРИМИНАЛЦИ БЕГААТ ПРЕКУ ГРАНИЦА
Работник во американска пошта е уапсен на канадска граница со недоставени гласачки ливчиња во поштенски контејнер:https://nypost.com/2020/11/06/usps-...pW1P3DKgNxGKBbVEzBloijCI0oIakqJhZcR5LE7hKqBB0
Вие од Родина не му пуштивте писмо на г-динот Трамп за разлика од партијата Единствена Македонија. Така што може да смените страна денес-утре. Сигурно од новата администрација во Белата куќа ваквата круцијална поддршка ќе биде радо прифатена.

И покрај сите овие резултати на Бајден утакмицата ќе заврши кога судијката од врховниот суд ќе одлучи дали ќе ги прифати сите докази за фалсификување на ливчиња и ставање на мртви луѓе во избирачките списоци родени околу 1880 година кои адвокатите на Трмап ќе ги приложат таму.
ИЗБОРНИТЕ КРИМИНАЛЦИ БЕГААТ ПРЕКУ ГРАНИЦА
Работник во американска пошта е уапсен на канадска граница со недоставени гласачки ливчиња во поштенски контејнер:https://nypost.com/2020/11/06/usps-...pW1P3DKgNxGKBbVEzBloijCI0oIakqJhZcR5LE7hKqBB0

Влав ?

Вие од Родина не му пуштивте писмо на г-динот Трамп за разлика од партијата Единствена Македонија. Така што може да смените страна денес-утре. Сигурно од новата администрација во Белата куќа ваквата круцијална поддршка ќе биде радо прифатена.
Родина се залага за уништување на ционистите кои се на број некаде 10000,12000 со седиште во Лондон а кога тоа ќе се случи ако се случи некогаш во некое нормално време Македонија ќе биде со околу 300000 жители помалку од денес.
Автоматски споено мислење:

Како тебе.Прашај го можеби ќе испадне дека сте роднини.

Родина се залага за уништување на ционистите кои се на број некаде 10000,12000 со седиште во Лондон а кога тоа ќе се случи ако се случи некогаш во некое нормално време Македонија ќе биде со околу 300000 жители помалку од денес.
Кажи им таму на главните во проектот дека јас не сум Влав 100%. Ако треба и ќе потпишам изјава и на нотар.

Кажи им таму на главните во проектот дека јас не сум Влав 100%. Ако треба и ќе потпишам изјава и на нотар.
Не реков за тебе,знам дека не си,тие што се обично користат поими кои се поврзани со Италија,римска империја,латински изрази или пак зборови кои се својствени за Охридски,Битолски и Прилепски регион.

EmF1aaCX0AAa3FJ

:D

Ако имаш во предвид дека покрај цела таа хајка во медиумите и социјалните мрежи ќе го заврши контото со над 70М гласови и притоа заврши како култна личност меѓу своите следбеници. Далеку е од тоа дека Донни изгубил нешто, освен нели оваа кампања :)

Мислам дека нема да е ништо чудно да се кандидира 2024, ако е жив до тогаш. Многу полесен ќе му биде патот, пошто ќе му го трасира Џо наредниве 4 години.

Не верувам Републиканците да одат пак со Трамп, тоа би им било лош потег. Освен ако не се деси некое чудо во наредниве 4 години и Бајден испадне бар просечно добар претседател, на Републиканците наредните избори ќе им треба еден кежуал кандидат кој ќе им запали и кај дел од црнчугите кои ќе бидат разочарани од Бајден и кај свинг белци кои тогаш би имале квалитетн кандидат за гласање. Тоа би им било доволно.

За тоа ќе одлучи врховниот суд откако ќе се прегледаат гласачките ливчиња дали имаат воден жиг или не.
Јас како што гледам не пишува никаде дека воопшто гласале. :icon_lol:

Не реков за тебе,знам дека не си,тие што се обично користат поими кои се поврзани со Италија,римска империја,латински изрази или пак зборови кои се својствени за Охридски,Битолски и Прилепски регион.

Ако се сите толку бистри како тебе во Родина, тогаш партијата има светла идинина :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom