наредниот претседател од демократите ако биде ќе го преименува ѕидот во ѕид на пријателството меѓу мексико и америка
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ги читав коментарите, но ги читав и контра-коментарите. Јасно е дека прво кажува дека се затвориле во училницата, а потоа нова приказна- дека слушнал за настанот и отрчал во школо. Може да отишол дома по камерата, но и тоа нема логика. Мене истово да ми се случеше, ќе бев потресен и немаше да се возикам напред-назад трчајќи по камера туку или ќе снимав со мојот телефон или едноставно ќе си отидев дома. Треба само да ја уклучиме логиката. Нема доволно време сето тоа да го изврши.
Koи контра коментари побогу? Нема ниту еден со факти и аргументи, сите се или личен напад или некоја асумпција. Кога на републиканско видео најлајкнувани коментари се од РЕПУБЛИКАНЦИ што велат дека видеото е фејк и се спинуваат работите, сфаќаш до кај е стигнато. И убаво си кажал типот, ''yall are making us look like idiots" баш е така, моментално ко идиоти изгледаат повеќето републиканциГи читав коментарите, но ги читав и контра-коментарите. Јасно е дека прво кажува дека се затвориле во училницата, а потоа нова приказна- дека слушнал за настанот и отрчал во школо. Може да отишол дома по камерата, но и тоа нема логика. Мене истово да ми се случеше, ќе бев потресен и немаше да се возикам напред-назад трчајќи по камера туку или ќе снимав со мојот телефон или едноставно ќе си отидев дома. Треба само да ја уклучиме логиката. Нема доволно време сето тоа да го изврши.
Јасно е дека неговата приказна е видно изменета.
Што сакаше да каже со ова "there is no way this could be another mass shooting"?
Нема ништо значајно, но нека седи.Koи контра коментари побогу? Нема ниту еден со факти и аргументи, сите се или личен напад или некоја асумпција. Кога на републиканско видео најлајкнувани коментари се од РЕПУБЛИКАНЦИ што велат дека видеото е фејк и се спинуваат работите, сфаќаш до кај е стигнато. И убаво си кажал типот, ''yall are making us look like idiots" баш е така, моментално ко идиоти изгледаат повеќето републиканци
Станува жешко ....
Јас мислам дека страдањата на Сиријците се далеку од крајот...
Твоиве теории на заговор нема да ги коментирам воопшто пошо стварно се смешни и не би губел време за тоа.Нема ништо значајно, но нека седи.
Мојата логика видно се разликува од твојата. Ова е исто како она “Трамп е виновен за ураганот“ на Лоренс. Јас јасно слушам дека тој слушнал пукање и помислил дека тоа не може да биде нов масакр/убиства (што да бил во училиштето/универзитетот истото и ќе го знаел). Логиката на нештата, вака од него прикажана, е дека тој слушнал и отишол, а не дека бил, видел, возел со врзина на светлината по својата камера (кога веќе имал телефон, башка на ова стресот и паниката кои би ги преживеал) и се вратил за да снима!. Нема логика во оваа негова логика, но и се’ останува на различното толкување на настаните. Јас немам никакви докази тој не бил на местото на злосторството. Само го толкувам ова што го слушам.
И колку им траеше протестот, 3-4 дена? Трамп сеуште е претседател, и после година и неколку месеци не се исполни ни 1% од црните сценарија на левите уплакани сили кои ја тресеа Америка со недели по неговата чесна победа, па и по неговата инаугурацијата и преземање на власта. Сега за сега одлично се докажува. Не можам да се сложам со сите негови политики, секако, но неговиот принцип на работа не е многу поразличен од оној кој го претставуваше во својата кампања.![]()
Треба само да го користиш мозокот за да увидиш дека приказната не му усогласена. Башка тој имаше можност да отиде во Белата куќа и лично своите идеи и ставови да му ги пренесе на претседателот Трамп, што и мораше да го стори ако имаше зацртани идеолошки ставови и гледишта кои пркосат на оние официјалните на Трамп, па и републиканската партија која ја има власта. Тој одлучи да избега од соочувањето. Трамп излезе како победник над нивното и така смешно движење. Дали тоа го пишуваше на сајтовите кои ги читаш!?Твоиве теории на заговор нема да ги коментирам воопшто пошо стварно се смешни и не би губел време за тоа.
Туку за последниов дел, аre you fucking kidding me? Сега за сега одлично се покажува? Ххахахаха, наброј 3 работи добри што има направено откако дојде на власт жити мене
Ќе наброиш ли 3 добри работи?Треба само да го користиш мозокот за да увидиш дека приказната не му усогласена. Башка тој имаше можност да отиде во Белата куќа и лично своите идеи и ставови да му ги пренесе на претседателот Трамп, што и мораше да го стори ако имаше зацртани идеолошки ставови и гледишта кои пркосат на оние официјалните на Трамп, па и републиканската партија која ја има власта. Тој одлучи да избега од соочувањето. Трамп излезе како победник над нивното и така смешно движење. Дали тоа го пишуваше на сајтовите кои ги читаш!?
ТПП, намалување на даноци и намалување на невработеност.Ќе наброиш ли 3 добри работи?![]()
Кој те излажа дека намалувањето на даноците е добра работаТПП, намалување на даноци и намалување на невработеност.
Онака кратко кој е Роби:
...
Убаво велеле: Америка биче земја пролетерска![]()