Политички случувања во Обединетото Кралство- Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Dumbledore
  • Време на започнување Време на започнување
чУти бе Левучар еден .... Немаш прао на мислење ..... Ти си со апасијата коа го рушеше Грујо .... Мрш :icon_mrgr:

Јас за братот Грујо си сјебав вектрата влечејки гласачи у планински села за да гласат, кои испаднаа клучни. :cool:

Цркна и вампиркава ... како не ја мрзеше да живе 96 год.

Кралицата Елизабета починала денеска
Бог да ја прости :popce:

Кралицата Елизабета починала денеска
Бог да ја прости :popce:
Нека и` е тешка земја. Одговорна била и таа за геноцид врз Македонците..
А пак да не зборуваме за други народи кои биле под колонијално ропство на ОК...

Мислам дека ова е почетокот на крајот на кралската династија.

Зошто крај, тоа си е само природен тек на животот. Вилијам веќе има тројца наследници. Сега после бабата ќе го аболицират и Хари назад, ќе склопи и он 3 деца. Крвната линија оддамна не им била толку стабилна.

Контролират 1/8 од вкупното обработливо земјиште во светот. Нема зима за овие никојпат.

Тежок живот и оваа имала.

Зошто крај, тоа си е само природен тек на животот. Вилијам веќе има тројца наследници. Сега после бабата ќе го аболицират и Хари назад, ќе склопи и он 3 деца. Крвната линија оддамна не им била толку стабилна.

Контролират 1/8 од вкупното обработливо земјиште во светот. Нема зима за овие никојпат.
Додека Вилијам стане крал, би требало прво Чарлс да ги покаже своите кралски способности.

Некако сум скептик.
Не знам, мое мислење.

Не знам зошто, мислам дека некаде читав... дека Чарлс не може да биде крал затоа што бил разведен, а и некако ко Вилијам да го спремаа за таа улога.

Монархот во UK има церемонијална улога. Главните политики до вчера ги водеше кловнот Боџо и од пред некој ден Лиз Трус која скоро изјави дека со задоволство би го притиснала нуклеарното копче.

Рип Бети, многу ќе ми недостигаш и на сите луѓе во УК

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom