Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Дали очекувате дека новата власт и новата Претседателка ќе го ревидираат Преспанскиот договор?

• Вкупно гласачи
    291
  • Гласањето е завршено на .
абе, нема ли сега да почне стадото овци на Филипче да блее?
као смак света што го тргнаа и сл.?
ваљда следуваат такви фејсбук-патетики
Сега ќе почнат да го линчуваат, заедно со Заев.

Почнуваат да сфаќаат заради кого ги изгубија изборите и сега министерствата. Реално само тоа ги боли бројот на партиски вработувања што ќе ги изгубат.

Така е, јас мислам треба да остане Заев да владее уште едно 40 до 50 години за да може да се докаже, никако не смеат да дојдат Мицкоски и Апасиев на власт, уште полошо ќе било слушам.

Рака на срце Заев е за мене вториот Милошевиќ. Ги испозапали Албанците кај стигна, ги исели за вие 5 години како никогаш до сега, на крајот уште вчера земал се смее, како странска инвестиција да отвара. Албанците можам да ги прогласам за најглупа нација и за умрено. Само пак уште поумрена нација од Албанците на овој свет има само една, знаете и сами која е таа, затоа и со едвај 20% ова се случува.
Исто срање е. Нема поента да се гласа за опозицијата зошто исто ќе се однесуваат.

Не ми е јасно што интерес имаат енглезиве да посредуваат у спор меѓу МК и БГ за влез во унија од која они искочија!?

Не ми е јасно што интерес имаат енглезиве да посредуваат у спор меѓу МК и БГ за влез во унија од која они искочија!?
Сакатењето на Македонија е англиски проект

Тие не се криви за ништо кога имаш малоумни граѓани кој за еу и мајка би продале на пазар за 2 црвени.
Автоматски споено мислење:

Сакатењето на Македонија е англиски проект
сакатењето на Македонија е комуњарски проект, не е на никој друг

И како што бива во нашата држава, гласот на народот е посилен за пластичните кеси од 15 денари отколку за масовната албанизација....

И како што бива во нашата држава, гласот на народот е посилен за пластичните кеси од 15 денари отколку за масовната албанизација....
немој и ти сега да бидеш затуцан, небањат сељак нешетан.

немој и ти сега да бидеш затуцан, небањат сељак нешетан.
Што да правам... Не можам да најдам работа надвор од МК па мора да се грижам за корка леб... А не мислам да учам албански...

Абе а дека селендрава комуњарска си се обраќаат со "другар"? Умрени титови пионери. Скопската "интелектуала" од Балашевич мораше да си ја гутне Гавазова на тоа собиранките партизански. Рада како старешина седи со врзана црвена марама и им објаснува на разни павлиња и никсиња како било некад кога Бранко бил страв и трепет, покојни Лазе Китаноски, Бузле...еее Радо Радо, џабе ти е скупа облека, не успеа една партија со цела логистика скопска да ја одржиш пошто си неспособно говно, испрдок од гзот на Бранко. Другари биле сите, очи неможат да си видат едни со други партијата у распад им иде секој ден се повеќе и повеќе, другари биле.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom