Тие не се про-југословени, тоа се луѓето чии деца ги тапшаат по рамо во Брисел дека се Европјани кои на времето ги тапшале по рамо во Белград дека се Југословени. Они го сметаат за смртен грев на државата дека ги оделила ете таму од таа цивилизација и они се приморани овдека да седат во калта со сељаците кои не ја разбираат нивната генијалност.Има доста такви нормално,ама има и пациенти кои сеуште веруваат дека СДС се пројугословени.Греој.
Немаат четири, имаат три. Таа едната изгледа ја натераа и си го врати мандатот уште пред локалните за да влезе тој од СДС. А и тие три кои ги имаат прашање е колку имаат контрола врз нив. Ќе најдат сите тројца по еден отклучен мобилен со 4-5 биткоини на него и брзо ќе се повлечат. Не е како ЛДП/ДОМ да имаат некаква идеологија или амбиција, тоа се партии на средно-жални партиски крлежи.... а бе нека излезе дом и лдп од коалиција со власта со нивни 4 члена, а имаат добиено само едно скапано министерство, ево нааааа што ќе добие и алтернатива и сдссм, зашто нив никој не ги спомнувате? алтернатива со 4 влегуваат, дом и лдп со 4 члена излегуваат (ако се патриоти македонски) и пата пата!
Прегледај го приврзокот 315568
...„иднината е зелена“, ни препорача маја (дом) и горан (лдп), арно ама кога ќе созрее работава или вака ќе останете само насмеани со едно министерство, а алтернатива клизечки ви даде пример колку сте навистина зелени!
Така е, јас мислам треба да остане Заев да владее уште едно 40 до 50 години за да може да се докаже, никако не смеат да дојдат Мицкоски и Апасиев на власт, уште полошо ќе било слушам.Сосема сум сигурен дека и Аспасиев и Мицковски ќе прават потези од овој ранг така да не би го тролал Зајко за да не испадне дека ги подржувам погорните двајца.
СдсМ-пропадна,умре,2002 год.....за мене денес тие и ДПМНЕ се Секти, антимакедонски партии со различно паковање....штета шо сеуште не се појавил некој Маршал....СДС веќе го допреа дното.Не знам кој пациент ќе се нафати да ја води таа партија која е пред колапс.Колапсот на таа про-југословенска партија меѓу другото го предизвика Захариева со изјавата дека Тито бил диктатор а овие познати по својата свиткана кичма и тоа го премолчија.И искрено гајле ми е за таа партија ама штетата шо ја направена и допрва шо ќе ја направат ја води Македонија во распад.Веќе сме држава која е во коматозна состојба и во моментов е на апарати.
Ако се појави ќе го гласаш ли?СдсМ-пропадна,умре,2002 год.....за мене денес тие и ДПМНЕ се Секти, антимакедонски партии со различно паковање....штета шо сеуште не се појавил некој Маршал....
Да, за Македонски Маршал во секое време,само не за тие задскриените во тн патриотски партии.Ако се појави ќе го гласаш ли?
Не го валкај името на Слободан Милошевиќ. Комплетен неуспех како водач, апсолутно Да. Заев и он во иста реченица смешка.Така е, јас мислам треба да остане Заев да владее уште едно 40 до 50 години за да може да се докаже, никако не смеат да дојдат Мицкоски и Апасиев на власт, уште полошо ќе било слушам.
Рака на срце Заев е за мене вториот Милошевиќ. Ги испозапали Албанците кај стигна, ги исели за вие 5 години како никогаш до сега, на крајот уште вчера земал се смее, како странска инвестиција да отвара. Албанците можам да ги прогласам за најглупа нација и за умрено. Само пак уште поумрена нација од Албанците на овој свет има само една, знаете и сами која е таа, затоа и со едвај 20% ова се случува.
Не ги споредувам, иронично го кажав ова само, Албанците се палат коа Апасиев ќе каже нешто што они како овци го разбираат како да ги навреда, овој им се смее вчера, не видов некој да се пожали. Стадо нација.Не го валкај името на Слободан Милошевиќ. Комплетен неуспех како водач, апсолутно Да. Заев и он во иста реченица смешка.
4 минути е, и додека го слушаш гледај Заев што прави последниве 5 години.