- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 4.193
- Поени од реакции
- 7.849
Ти не се разбуди во Софија, уште ли си тука?Слободата е скапа работа се делиш од Бугариј се делиш со Србија се делиш од Грција и се Разбудваш во Албанија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти не се разбуди во Софија, уште ли си тука?Слободата е скапа работа се делиш од Бугариј се делиш со Србија се делиш од Грција и се Разбудваш во Албанија.
Од денешна перспектива и магариња ќе бидат во право штом Заев и Ковачевски ја урнаа државата, алал да ти е и тебе штом веруваш во помирување македонци и албанци, тоа македонците и 2016 го кажаа, не.
Тоа Не! Ќе продолжи, никој друг народ неможе да ја присвојува Македонија.
Достоинството за бранителите не е во обештетување и закон туку каузата за која загинаа да победи.
Па ако сме искрени на нас Македонците ни е гајле, а таја каубојката кој ја...!А мислиш дека нејзе и е гајле? САД до сега такви злосторства направи на нас како нација, народ па ете гледаме некој се потресе, ќе се заборави ова писмо до утре.
Симнаа режим со пенкало, кантонизација, федерализација е во главите на вмровците, за двојазичност треба двотретинско мнозинство тоа не е можно, нема промена на уставното име, не чепкајте ми ја жицата македонска, убијците од монструм не се тие, ние сме сшти народ, и така натаму.Во каква бедна ситуација сме ,страшна работа.Веќе е тотално небитно дали бугарите ќе влезат во уставот или не.Таљат ни е премиер,ние се замараме кој ќе ни бил прецедник.![]()
Исходот од истрагата ке биде да му се даде и шестиот милион од грантовите.
Никогаш како до сега не сум бил поголем песимист за целава ситуација.Само се надевам дека ДУИ и СДШ е паднат од власт.Ако и Мицко направи коалиција со ДУИ крајно време е за федерализација на државава,со обавезно укинување на рамковниот договор.Доста веќе раниме поранешни терористи кои се наполнаа со пари без да одговараат за ништо.Бугарите во моментов ни се најмал проблем,само се дефокусираме од вистинскиот проблем.Ако не можиш да удриш по магарето удри по самарот е работава.Симнаа режим со пенкало, кантонизација, федерализација е во главите на вмровците, за двојазичност треба двотретинско мнозинство тоа не е можно, нема промена на уставното име, не чепкајте ми ја жицата македонска, убијците од монструм не се тие, ние сме сшти народ, и така натаму.
Ова американците би го нарекле political blunder сега им треба некое време да помине за се да се реализира, демек ние ќе заборавите дека направија државен удар.
Против федерализација сум, ако сакаат земја нека се спремаат да гинат, македонија е на македонците и унитарна држава.Никогаш како до сега не сум бил поголем песимист за целава ситуација.Само се надевам дека ДУИ и СДШ е паднат од власт.Ако и Мицко направи коалиција со ДУИ крајно време е за федерализација на државава,со обавезно укинување на рамковниот договор.Доста веќе раниме поранешни терористи кои се наполнаа со пари без да одговараат за ништо.Бугарите во моментов ни се најмал проблем,само се дефокусираме од вистинскиот проблем.Ако не можиш да удриш по магарето удри по самарот е работава.