- Член од
- 19 февруари 2023
- Мислења
- 4.195
- Поени од реакции
- 7.851
Треба некој Македонец да излезе и да почне албански да збори, таква збуна ќе стане одма ќе сакаат поделба.Шиптaриве цел ден на Македонски се караат у собрание измеѓу себе![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Треба некој Македонец да излезе и да почне албански да збори, таква збуна ќе стане одма ќе сакаат поделба.Шиптaриве цел ден на Македонски се караат у собрание измеѓу себе![]()
ti be gjaur, posle jadesh govna zoshto talat zbore albanskiШиптaриве цел ден на Македонски се караат у собрание измеѓу себе![]()
А за ш‘о се караат? За тоа чиј процент од наредниот тендер ќе биде повисок и во чиј џеб ќе „легне„?...Шиптaриве цел ден на Македонски се караат у собрание измеѓу себе![]()
А мислиш дека нејзе и е гајле? САД до сега такви злосторства направи на нас како нација, народ па ете гледаме некој се потресе, ќе се заборави ова писмо до утре.
Мицкоски, вакви муда имаш ли и ти?
Треба да гледаш кој не донесе во ситуација Талат да ни е премиер, овие од Левица први беа да фрлаат куртони. Аргумент им е не знаеле што било целта на шарената, ако се толку наивни и не можеа да го проценат ЗЗ што калибар е, не се баш материјал држава да водат.
Може нека го предложат битичи за прецедник, мислам дека он им е најдобар кадар во шталатаNa anketava fali Bitiki od SDSS, sam vika deka imal/dobival golema podrska i bi prifatil da bide.
Треба да гледаш кој не донесе во ситуација Талат да ни е премиер, овие од Левица први беа да фрлаат куртони. Аргумент им е не знаеле што било целта на шарената, ако се толку наивни и не можеа да го проценат ЗЗ што калибар е, не се баш материјал држава да водат.
Друго има разлика од позиција да треба да водиш држава за некој месец и да си партија која целта и е од 2 да скокне на 5 пратеника.
Не дека мене не ми е интересен Апасиев да го слушам, само нормален човек сваќа дека 80% од тоа што збори се бајки, ке правел кинески комунизам, државни фрими ке граделе, само не знам со кои пари и кој кадар у партија му се све пропалитети.
Ке не вртел со Кина, а нас 95% економија ни е зависна од запад, барем да имавме излез на море па ај некако..
Ај кога веќе се враќаш толку назад, види во чие време беа амнестирани хашките случаи и Талат терорист стана претседател на собрание
da ne bea ke imavme sdsm/dui vlada so ali premier. jebi ga togas levicarite za sdsm glasaa. sekogas ste bile gomna i teret na drzavata.
Амнестијата се случи 1 месец по изборите 2011 ако не се лажам, Дпмне победи убедливо со 56-57 пратеници. Дека некој ќе формирал влада при таква убедлива победа е научна фантастика, а тоа што чекаа да поминат избори за да ги амнестираат многу зборува за нив како луѓе
Па тоа го зборам цело време, овој јавно кажува се, другите ко пички ќутат. Затоа и ќе гласам за нив, ако не друго барем јавно зборат за сите гомнарии што и ги прават шипурките и останатите на Македонија. Ме боли пенисот кој бил и на која идеологија припаѓа, прво да ја ослободиме Македонија па после ќе се бориме идеолошки.
Dobro be, sto treba da im se napravi na komunjarive posle izbori?
USA i mnogu drugi, vkupno 104.Потсети ме кој го призна независно Косово?![]()