Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ке купат уште еденЈебига секогаш на 90 минута се усеруваме. Али вака силите се 60-60, еден закон нема да можат да се донесе во Собрание а иде гласање за буџет за 2022, мерки за криза...
Nema da e pata pata, besa rekoa deka ne isklucuvaat sorabotka so zaev. Za niv ova bese samo da se trgne dui. Sekako i bez niv vlasta kje pribere eden pratenik, go izgubija momentot vmro.Јебига секогаш на 90 минута се усеруваме. Али вака силите се 60-60, еден закон нема да можат да се донесе во Собрание а иде гласање за буџет за 2022, мерки за криза...
Најсмешно е што купувањето на еден пратеник ќе го прославуваат како некоја голема победа, и тоа се од страна на човек кој даде оставка и си излижа кај што плукна.
Нели 62 апасиевчо се пофали
Јебига секогаш на 90 минута се усеруваме. Али вака силите се 60-60, еден закон нема да можат да се донесе во Собрание а иде гласање за буџет за 2022, мерки за криза...
Ја мислам дека комплет врвот на БЕСА е платен за ова, а влечеле сламки кај кој ќе падне најкратката да остане дома. Небитни се БЕСА, со ова докажаа дека немаат капацитет да ги сменат ДУИ. СДС продужува да копа надоле и надолеИдат у курац а уште не им е јасно.
Nema potreba so alternativa. Besa e polesen izbor.Чекај сеа, распродажба ќе праат на позиции и ресори за да ја убедат Алтернатива. Ако направат договор за мнозинство со Алтернатива скапо ќе го платиме по национални линии.
Кои национални линии останаа за плаќање после преспански и бугарски договор и спроведување на тиранска платформа?Чекај сеа, распродажба ќе праат на позиции и ресори за да ја убедат Алтернатива. Ако направат договор за мнозинство со Алтернатива скапо ќе го платиме по национални линии.
Besa brka samo podobra pozicija za idna vlada, da ne se osekaat vo podredena pozicija. Po se izgleda komunjarive pak ke pravat vlada ama sds ke treba uste nekoe ministersko mesto i direktorsko da dade, t.e tie ke bidat samo na hartija vlast a koalicionive partneri sve ke drzat.Nema da e pata pata, besa rekoa deka ne isklucuvaat sorabotka so zaev. Za niv ova bese samo da se trgne dui. Sekako i bez niv vlasta kje pribere eden pratenik, go izgubija momentot vmro.
Ja ne znam sto gi terase da ja brzaat rabotata, ko da ne znaeme deka pratenicive se prodavaat ko gakji.
не може...сите тие се ПОД КОНТРОЛА НА МВР и НЕ смеат НИТУ да се Доближат до СобраниеИмаат овие 1 саат да најдат превртувач од мнозинството.
Ако не, три месеци, најтешката зима за Македонија ќе ја поминеме со влада на заев и целосно нефункционално собрание, па така да со оглед дека овие катастрофално ќе се справат со сите кризи, на пролет очекувам новото мнозинство само да си се создаде
Sent from my SM-A217F using Tapatalk